Λουτρό αλήθειας part II για το ΑΕΚ - Ατρόμητος - Η μπουνιά του Ασεβέδο στον Μάνταλο πριν εξελιχθεί η φάση του ακυρωθέντος γκολ! (VIDEO)

Λουτρό αλήθειας part II για το ΑΕΚ - Ατρόμητος - Η μπουνιά του Ασεβέδο στον Μάνταλο πριν εξελιχθεί η φάση του ακυρωθέντος γκολ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λόγος γίνεται από χθες για την φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λουτρό αλήθειας μέρος… δεύτερο για το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Πολλά λέγονται και γράφονται για το πόσο… αδικήθηκαν οι Περιστεριώτες (γελάει ο κόσμος). Βέβαια κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται σε σωρεία λαθών υπέρ της ΑΕΚ δεν αναφέρει περιπτώσεις. Τα πέναλτι δεν χρήζουν αντίρρησης, ενώ και η φάση του γκολ των φιλοξενούμενων που ακυρώθηκε είναι φανερό πως ο παίκτης που είναι δίπλα στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και επηρεάζει τη φάση είναι οφσάιντ.

Μάλιστα κάτι στο οποίο επιλέγουν να κλείνουν τα μάτια όσοι μιλάνε για τη φάση είναι λίγο πιο μακριά από το σημείο που κοιτούν. Ο Πέτρος Μάνταλος μαρκάρει τον Ασεβέδο ο οποίος σαν κανονικός παλαιστής χτυπά τον παίκτη της ΑΕΚ και στη συνέχεια γίνεται δέκτης της μπάλας.

Δείτε την φάση:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X