Νεϊμάρ: Τι δώρο πήρε στους 78 σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής του έπειτα από την κατάρριψη του ρεκόρ του Πελέ

Νεϊμάρ: Τι δώρο πήρε στους 78 σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής του έπειτα από την κατάρριψη του ρεκόρ του Πελέ
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ αφού ξεπέρασε τον Πελέ ως πρώτος σκόρερ της Βραζιλίας, χάρισε ως δώρο μερικά ζευγάρια παπούτσια, στα πιο σημαντικά πρόσωπα της καριέρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Νεϊμάρ γράφεται πλέον με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Βραζιλίας. Ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ έγινε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας της χώρας του, αφού ξεπέρασε τα 77 γκολ, που είχε σημειώσει ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ποδοσφαίρου, ο Πελέ.

Ο 31χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα σπάσω αυτό το ρεκόρ. Αλλά δεν θέλω να πω ότι είμαι καλύτερος από τον Πελέ μόνο και μόνο επειδή τον ξεπέρασα σε αυτό το ρεκόρ».

Ο Νεϊμάρ αφού σημείωσε το 78ο και το 79ο γκολ του με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας κόντρα στη Βολιβία θέλησε να κάνει δώρο στα 78 άτομα που είχαν την μεγαλύτερη επιρροή στην αθλητική του καριέρα.

Ο ποδοσφαιριστής συνεργάστηκε με την αθλητική μάρκα που τον υποστηρίζει και δημιούργησαν τα NJR78 Future, ένα ζευγάρι παπούτσια περιορισμένης έκδοσης, που σχεδιάστηκαν με αφορμή το ιστορικό επίτευγμα του Νεϊμάρ. Το NJR78, ξεχωρίζει για το λευκό του χρώμα και τις χρυσές σιδερένιες τάπες.

«Αφού έφτασα τα 78 γκολ, ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό και να τους δείξω την ευγνωμοσύνη μου. Μαζί με την PUMA δημιουργήσαμε 78 ζευγάρια ποδοσφαιρικά παπούτσια FUTURAS που θα δοθούν στα 78 άτομα που με έχουν επηρεάσει εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε αυτούς τους ανθρώπους και ένα μέρος αυτού του ρεκόρ που με βοήθησαν να πετύχω».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X