Στην ΑΕΚ και επίσημα η Μίλα Ίβιτς!

Στην ΑΕΚ και επίσημα η Μίλα Ίβιτς!
Photo Credits: INTIME

Η κόρη του Ίλια Ίβιτς, Μίλα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Μίλα Ίβιτς.

Η ΑΕΚ έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της, Ίλια Ίβιτς η οποία θα ενισχύσει τη νέα χρονιά την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην πρώτη της παρουσία στην Α’ Εθνική. Η νεαρή αθλήτρια μάλιστα θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα είναι και το πρώτο ματς της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μίλα Ίβιτς. Η 16χρονη μέσος (28/02/2007) εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Η ταλαντούχα αθλήτρια μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα Υμηττού στην Α’ Κατηγορία. Μάλιστα, την περσινή σεζόν ήταν η πρώτη σκόρερ της Ολυμπιάδας στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα Κορασίδων. Μίλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X