Στο στόχαστρο της αστυνομίας ο Ετό

Στο στόχαστρο της αστυνομίας ο Ετό
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian, η αστυνομία του Καμερούν εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Σαμουέλ Ετό σε στημένους αγώνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα μπλεξίματα για τον Σαμουέλ Ετό, που βρίσκεται -για μια ακόμη φορά- στο επίκεντρο της προσοχής στο Καμερούν για τους λάθος λόγους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Guardian, ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός των Μπαρτσελόνα και Ίντερ βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας που διεξάγει έρευνες για συμμετοχή του σε στημένους αγώνες.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν φέρεται να είχε στήσει αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας, προκειμένου να ανέβει στην πρώτη η Βικτόρια Γιουνάιτεντ.

Ο Ετό διέψευσε τα όσα του προσάπτουν, ενώ μέσα στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι οι έρευνες θα επικεντρωθούν και σε ευρύτερες κατηγορίες για διαφθορά εντός της Ομοσπονδίας από τον 42χρονο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X