ΑΕΚ: Πρώτο πέναλτι στην καριέρα του Γκατσίνοβιτς και αυτό... α λα Πανένκα (VIDEO)

ΑΕΚ: Πρώτο πέναλτι στην καριέρα του Γκατσίνοβιτς και αυτό... α λα Πανένκα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν είχε εκτελέσει ποτέ άλλοτε πέναλτι στην καριέρα του μέχρι να λυτρώσει την ΑΕΚ με χτύπημα α λα Πανένκα στο 95’ απέναντι στον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν το σκέφτηκε και ήταν ήδη σίγουρος ότι θα δώσει την νίκη στην ΑΕΚ.

Με το που καταλογίστηκε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο (2-1) κι αφού ο Νορντίν Άμραμπατ των 9/10 εύστοχων εκτελέσεων είχε αντικατασταθεί, πήρε την μπάλα και την τοποθέτησε στην άσπρη βούλα.

Κι όμως, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν είναι κάποιος ειδικός των πέναλτι. Για την ακρίβεια, αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει σε ολόκληρη την καριέρα του. Ο «Γκάτσι» δεν είχε αναλάβει ποτέ να χτυπήσει πέναλτι στα 315 παιχνίδια του με Βοϊβοντίνα, Χόφενχαϊμ, Άιντραχτ, Παναθηναϊκό και πλέον ΑΕΚ ή στις 23 αναμετρήσεις με την εθνική Σερβίας.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό, είναι πως ο 28χρονος άσος επέλεξε να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι της καριέρας του στο 95ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1… α λα Πανένκα. Και τελικά δικαιώθηκε για την επιλογή του, χαρίζοντας στην ΑΕΚ τη νίκη.


«Θεωρώ πως σε αυτές τις στιγμές πρέπει να δείξεις προσωπικότητα. Για αυτό εκτέλεσα έτσι», δήλωσε ο ίδιος για την ψυχραιμία που έδειξε.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X