Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Στρατηγοί και ταξίαρχοι αποποιούνται τις ευθύνες των πράξεών τους

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Στρατηγοί και ταξίαρχοι αποποιούνται τις ευθύνες των πράξεών τους

«Όλοι έκαναν το σωστό» είναι μία από τις θεωρίες τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελεγχόμενοι Στρατηγοί και Ταξίαρχοι «νίπτουν τας χείρας τους» στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, που αναζητά ευθύνες για την ανενόχλητη κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν την 7η Αυγούστου, η οποία οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά από… 52 ημέρες καταθέσεων, υπομνημάτων, μηνύσεων και ενστάσεων από «ελεγχόμενο», η ΕΔΕ φαίνεται να ολοκληρώνεται και το πόρισμά της θα παραδοθεί στον Αρχηγό του Σώματος, ο οποίος καλείται να εντοπίσει υπεύθυνους αξιωματικούς και να αποδώσει πειθαρχικές ποινές. Τα πρόσωπα αλλά και οι ποινές εκτιμάται ότι θα είναι «επιδερμικές» και δεν αποκλείεται να… αποδοθούν κατά τις Τακτικές Κρίσεις των Αξιωματικών του Σώματος τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στη συνέχεια το πόρισμα θα επισυναφθεί στην ποινική έρευνα που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπως έχει διατάξει ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Όλοι έκαναν το σωστό»

Από τους ελεγχόμενους αξιωματικούς της ΕΔΕ, ο κάθε ένας φαίνεται να υποστηρίζει πως «έκανε το σωστό από την μεριά του», και σε κάποιες περιπτώσεις ο ένας επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X