Νέα ψέματα και συκοφαντίες από την Θύρα 13 που «καλύπτει» ναζιστές-δολοφόνους!

Νέα ψέματα και συκοφαντίες από την Θύρα 13 που «καλύπτει» ναζιστές-δολοφόνους!
Photo Credits: INTIME

Τα ψέματα και οι συκοφαντίες συνεχίζονται από τη Θύρα 13 για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις λίγες ώρες μετά το ξεγύμνωμά της από την ανακοίνωση της Original 21, η Θύρα 13 με ανάρτησή της στα social media επιμένει σε ψέματα και συκοφαντίες καλύπτοντας τους ναζιστές-δολοφόνους του Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Σε απάντηση μιας ανακοίνωσης που διακατέχεται από απόλυτη σύγχυση χωρίς αρχή μέση και τέλος, πολλαπλά ψέματα και ιστορίες καφενείου με μοναδικό σκοπό της, την εσωτερική ίντριγκα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, η οποία στη συνέχεια αναφέρεται σε οπαδικά και εσωτερικά ζητήματα, όπως υποστηρίζει η Θύρα 13, της Original, για να προσθέσει: «Δεν έχετε δώσει απολύτως καμία απάντηση σε όσα επίσημα αναφέραμε και εξαπολύεται ξανά μυθοπλασίες όπως τα φανταστικά πορίσματα που επικαλείστε και ιστορίες με δράκους και ναζί. Αφήγημα που σας βολεύει να πολιτικοποιηθεί το ζήτημα που γνωρίζετε ότι είναι 100% οπαδικό.

Όσον αφορά λοιπόν την συμπλοκή στη Ν. Φιλαδέλφεια ας δούμε τα γεγονότα όπως συνέβησαν στην πραγματικότητα. Οι ανυποψίαστοι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονταν εκεί είχαν δώσει κάλεσμα στους αδελφοποιημένους μαζί τους οπαδούς της Μαρσέϊγ, όπως είχαν κάνει οι τελευταίοι πέρυσι στη Γαλλία όπου και συνεπλάκησαν οργανωμένα με οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης από την προηγούμενη κιόλας ημέρα ειδοποίησαν τον πυρήνα τους να βρίσκεται εκεί. Μάλιστα ήταν τόσο ανυποψίαστοι που ενημέρωσαν μισή ώρα πριν την συμπλοκή τους καταστηματάρχες της περιοχής ότι έρχονται αντίπαλοι οπαδοί.

Αφού αναφέρεται ξανά σε οπαδικά θέματα, καταλήγει: «Τέλος μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση που στις δικές σας δακρύβρεχτες ανακοινώσεις δεν ζητήσατε δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο συνοπαδό σας, δεν θελήσατε να βρεθεί ο ένας και πραγματικός ένοχος, αλλά ζητήσατε να καταδικαστούν άδικα 100+ άτομα για την πράξη ενός, ο οποίος είναι συνοπαδός σας.

Δεν κάνατε καμία κριτική στην αστυνομία για την κωλυσιεργία της ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη. Άραγε γιατί;

Άραγε ποιον βολεύει να μη βρεθεί ποτέ ο πραγματικός δολοφόνος;

Σίγουρα όχι τα 110 άτομα που είναι προφυλακισμένα και ζητάνε να βρεθεί ο ένοχος του φονικού».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Θύρας 13:

Σε απάντηση μιας ανακοίνωσης που διακατέχεται από απόλυτη σύγχυση χωρίς αρχή μέση και τέλος, πολλαπλά ψέματα και ιστορίες καφενείου με μοναδικό σκοπό της, την εσωτερική ίντριγκα.

Ακολουθώντας τακτικές γνώριμες της θύρας λ7 , αλλά αρκετά χρόνια μετά. Μόνο και μόνο αυτά που έχουν γίνει στα εσωτερικά σας τις τελευταίες 3 εβδομάδες φτάνουν για να σας απαντήσουμε αλλά δεν θα κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή πετώντας την μπάλα στην εξέδρα για το ζήτημα της Φιλαδέλφειας .Τουλάχιστον εμάς οι εσωτερικές μας έριδες είναι για αντίληψη οπαδικού χαρακτήρα και οχι για πακέτα μεταξύ μας . Ξέρετε εσείς .

Όταν η ίδια η ζωή σας έχει προσπεράσει και δεν λέτε να το καταλάβετε και τόσα χρόνια με το ζόρι προσπαθείτε να μείνετε στην οπαδική επιφάνεια, ανεπιτυχώς .

Δεν έχετε δώσει απολύτως καμία απάντηση σε όσα επίσημα αναφέραμε και εξαπολύεται ξανά μυθοπλασίες όπως τα φανταστικά πορίσματα που επικαλείστε και ιστορίες με δράκους και ναζί. Αφήγημα που σας βολεύει να πολιτικοποιηθεί το ζήτημα που γνωρίζετε ότι είναι 100% οπαδικό.

Όσον αφορά λοιπόν την συμπλοκή στη Ν. Φιλαδέλφεια ας δούμε τα γεγονότα όπως συνέβησαν στην πραγματικότητα . Οι ανυποψίαστοι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονταν εκεί είχαν δώσει κάλεσμα στους αδελφοποιημένους μαζί τους οπαδούς της Μαρσέϊγ, όπως είχαν κάνει οι τελευταίοι πέρυσι στη Γαλλία όπου και συνεπλάκησαν οργανωμένα με οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης από την προηγούμενη κιόλας ημέρα ειδοποίησαν τον πυρήνα τους να βρίσκεται εκεί .Μάλιστα ήταν τόσο ανυποψίαστοι που ενημέρωσαν μισή ώρα πριν την συμπλοκή τους καταστηματάρχες της περιοχής ότι έρχονται αντίπαλοι οπαδοί. Παράλληλα, όπως επιβεβαιώνει και το βιντεοληπτικό υλικό που με νύχια και με δόντια προσπάθησαν τόσο οι συνοπαδοί σας όσο και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ με τους δημοσιοκάφρους να αποκρύψουν, ετοιμάστηκαν για τη συμπλοκή φορώντας κράνη, γάντια και κρατώντας βόμβες μολότοφ. Μόλις πληροφορήθηκαν το σημείο όπου βρίσκονταν αντίπαλοι οπαδοί όπως φαίνεται και στα σχετικά βίντεο έσπευσαν εκεί για τη συμπλοκή με μαχαίρια και ότι πράγματα είχαν. Η προσπάθεια σας να θυματοποιηθείτε είναι το ίδιο αστεία όσο τα ψέματα σας. Μας ξανά επιβεβαιώσατε όμως πως εκτός από ψεύτες είστε και ρουφιάνοι .Το κακό με τους ρουφιάνους όμως είναι πως δεν λένε πάντα αυτά που ξέρουν, αλλά και αυτά που φαντάζονται. Ας δούμε κάτι από την κατάθεση του συνοπαδού σας ,που ακόμα έχει την αποδοχή και την κάλυψη σας: «στο σημείο αυτό μας ξαναπρόλαβαν και τους δυο γιατί ξαναφάγαμε πολλές» ,όταν η ιατροδικαστική εξέταση αναγνώρισε ένα και μοναδικό τραύμα, το θανάσιμο. «Αυτός που τους έφερε εκεί, πρώτον πρέπει να ήξερε πολύ καλά τους δρόμους, γιατί τους έφερε από την πίσω πλευρά από τον Περισσό, γιατί είχε μελετήσει την διαδρομή και δεύτερον, στο σημείο που έγιναν τα επεισόδια δεν υπάρχουν κάμερες και είναι κάπως τυφλό το σημείο.» Όταν χωρίς στοιχεία λέτε τις υποθέσεις στην αστυνομία στοχοποιώντας εμμέσως πλην σαφώς Έλληνες οπαδούς. Και τέλος , πως είναι η δυνατόν ένας συμμετέχοντας στα επεισόδια ο οποίος παραδέχεται στην απολογία του πως ο ίδιος έφερε μαχαίρι («Εκείνη τη στιγμή εγώ ταυτόχρονα ενστικτωδώς βγάζω από την τσέπη μου ένα μικρό σουγιαδάκι το οποίο έχω στην κατοχή μου και το οποίο κατασχέθηκε εκείνο το βράδυ.»)

Σχετικά με τα σενάρια σας περί των σχέσεων με τις εκάστοτε διοικήσεις να αναφέρουμε πάλι ότι η Θύρα13 είναι το μοναδικό οπαδικό κίνημα που υπερασπίστηκε τα ιδανικά του απέναντι σε κάθε πρόεδρο του Παναθηναϊκού όσο ισχυρός και να ήταν αυτός με επισκέψεις σε σπίτια και εταιρίες τους κάτι το οποίο ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν θα κάνατε γιατί θα κοβόταν η χρηματοδότηση σας από τους προέδρους – χορηγούς σας. Η μπορεί να σας ξανά τραβάγανε τα αυτιά σε τίποτα βενζινάδικα πάλι . Ποιος ξέρει . Βασικά προσέξτε μην ανάψετε κάνα καπνογόνο στο Όπαπ Αρένα και τελικά το ξανακάνει.

Μιλάτε λοιπόν εσείς που πετάξατε από το μηχανάκι τον αρχηγό σας την ώρα που του κλέβατε τις εισπράξεις από τα εισιτήρια;

Εσείς που ρίξατε την ομάδα σας στην γ εθνική για χάρη του λαθρέμπορα και βγάλατε πανό υπέρ του ;

Εσείς που είχατε τον Κούγια για πρόεδρο ;

Εσείς που κατ’ εντολή Νικολαΐδη πηγαίνατε και τραμπουκίζατε παίκτες στους Θρακομακεδόνες (Τσάρτας, Κασάπης) επειδή ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους ;

Εσείς που πουλάγατε προστασίες στα Εξάρχεια;

Εσείς που χτυπάγατε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας για την αντίδραση τους για το γήπεδο;

Εσείς που απειλούσατε σε γνωστό καφενείο μέλη συλλογικοτήτων να μην μπει κανείς μπροστά τους για το γηπεδικό ; ( ξέρετε ένα στενό κάτω από το Βοξ που τότε επέλεξε τον δρόμο της σιωπής)

Εσείς που χτυπάγατε μετανάστες καπνοπώληδες στα Εξάρχεια;

Εσείς που έχετε επίσημα φασιστικό σύνδεσμο (Γκέτο) που έχει αναρτήσει στοχάδια ως και ρατσιστικά πανό;

Εσείς που πηγαίνατε σε πορεία με την Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα για την…μονή Εσφιγμένου και φωνάζατε αεκ θρησκεία ορθοδοξία;

Εσείς που αποσιωπήσατε την δολοφονία του Χρόνη του πρώην τυμπανιστή σας ;

Και τέλος εσείς που σκοτώσατε και πανηγυρίζατε για την δολοφονία του Γιώργου Καρνέζη ;

Και αν δεν σας αρκούν τα δικά μας λεγόμενα έρχονται να μας επιβεβαιώσουν μέσω επίσημης ανακοίνωσης ΚΑΙ οι αντιφασίστες της νέας Φιλαδέλφειας μετά την επίθεση που είχε δεχτεί το στέκι “Στρούγκα” από μέλη της ορίτζιναλ έπειτα από εντολή του προέδρου σας για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα του. Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής :

«Οι αναρχικοί της Νέας Φιλαδέλφειας απάντησαν μέσω της ιστοσελίδας της Στρούγκας στην ανακοίνωση της Original.

Απόσπασμα της ανακοίνωσης:

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ με το όνομα ORIGINAL 21 ανέβασε ανακοίνωση στο indymedia (η οποία παρέμεινε κάνα 3ωρο) με την οποία αναπαράγει χυδαία ψέματα για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες στην Κατάληψη Στρούγκα το 14 επειδή “δεν μπορέσανε να συγκρατήσουνε τα νεύρα τους”.

Αυτοί που πουλάνε τρομοκρατία στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας υπερασπιζόμενοι το νόμο που πέρασαν για το μαφιόζο αφεντικό τους οι ΣαμαροΒενιζέλοι το 14 και που στήριξε μετεκλογικά η πρώτη φορά αριστερά και η αριστερή περιφεριάρχισσα Αρένα Δούρου υποσχόμενη 35 εκατομμύρια και 6 στρέμματα δάσους για ιδιωτικό γήπεδο ιδιοκτησίας Μελισσανίδη με τον ίδιο project manager που ο Κόκκαλης έφτιαξε το Καραϊσκάκη, τον Ανδριόπουλο.

Αυτοί που επικαλούνται το ΣτΕ που τόσες και τόσες φορές έχει πάρει ταξική θέση απέναντι στους αγώνες κατοίκων ανά την ελλάδα και υπέρ της ανάπτυξης των αφεντικών.

Αυτοί που βάλαν στην ανακοίνωσή τους για άλλη μια φορά φωτογραφία τον “αγωνιστή γενοβίτη του 2001” αρχηγό τους που έχει βγάλει το μάτι συντρόφου υπερασπιζόμενος κάποιον φασίστα μπάρμπα του.

Αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν πέρα από τα μπραβιλίκια και τα νταραβέρια.

Αυτοί που κόβουνε πίτες και διατηρούν χαρτζιλικωμένα στέκια από τα αφεντικά της ομάδας.

Αυτοί που ξημεροβραδιάζονται διαβάζοντας οπαδικές φυλλάδες και πληρωμένους ρουφιάνους του αφεντικού τύπου Κετσετζόγλου.

Αυτοί που η μεγαλύτερή τους έγνοια είναι αν και σε ποια μεταγραφή θα τα σκάσει το αφεντικό και αν θα πάρει φράγκα από το champions league.

Αυτοί που έχουν διαλύσει την ορίτζιναλ διώχνοντας συνδέσμους που εξέφρασαν κριτική απέναντι στο μαφιόζο Μελισσανίδη.

Αυτοί που έχουν βάλει τους φασίστες του γκέτο στην ορίτζιναλ από την πίσω πόρτα να ξεκολλάμε τα αυτοκόλλητά τους με τις νεκροκεφαλές των ss απ’ όλη τη Φιλαδέλφεια.

Αυτοί που τον φασίστα αρχηγό του γκέτο τον έκαναν αρχηγό της ορίτζιναλ στη νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτοί που μιλάνε για ιερά χώματα, θρησκεία και οικογένεια.

Αυτοί λοιπόν θέλουν να μας κάνουν μαθήματα αντιεξουσίας»

Τέλος μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση που στις δικές σας δακρύβρεχτες ανακοινώσεις δεν ζητήσατε δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο συνοπαδό σας, δεν θελήσατε να βρεθεί ο ένας και πραγματικός ένοχος, αλλά ζητήσατε να καταδικαστούν άδικα 100+ άτομα για την πράξη ενός, ο οποίος είναι συνοπαδός σας.

Δεν κάνατε καμία κριτική στην αστυνομία για την κωλυσιεργία της ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη . Άραγε γιατί ;

Άραγε ποιόν βολεύει να μη βρεθεί ποτέ ο πραγματικός δολοφόνος ;

Σίγουρα όχι τα 110 άτομα που είναι προφυλακισμένα και ζητάνε να βρεθεί ο ένοχος του φονικού.

Υ.Γ. Πουθενά στη δικογραφία και σε κανένα πόρισμα δεν υπάρχει αναφορά ότι ο Μιχάλης αιμορραγεί 150 μέτρα πριν απ’ την συγκεκριμένη επαφή. Αυτό είναι δικό σας παραμύθι που εξυπηρετεί δικούς σας σκοπούς . Σας προκαλούμε να το βγάλετε.

Υ.Γ. 1 Στην προπαγάνδα , Γκεμπελίσκοι , δεν θα σας φτάσουμε ποτέ για αυτό είναι η τελευταία φορά που θα τοποθετηθούμε για το γεγονός αυτό. Από εδώ και πέρα μπορείτε να συνεχίσετε στην μόνη μάχη που μπορείτε να σταθείτε…στα δελτία ειδήσεων …

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X