Ντέμης-Αραούχο συγκλονίζουν για τη δολοφονία του Μιχάλη και την οπαδική βία (VIDEO)

Ντέμης-Αραούχο συγκλονίζουν για τη δολοφονία του Μιχάλη και την οπαδική βία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συγκλονίζουν με όσα λένε οι Ντέμης Νικολαϊδης και Σέρχιο Αραούχο για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οπαδική βία και η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της 7ης Αυγούστου αποτέλεσαν δύο από τα θέματα που συζήτησαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο στην πρόσφατη συνάντησή τους.

«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος», υποστήριξε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ», συμπληρώνει ο Ντέμης.

«Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης. «Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα».

Ντέμης-Αραούχο συγκλονίζουν για τη δολοφονία του Μιχάλη και την οπαδική βία (VIDEO)

«Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε», είπε από την πλευρά του ο Σέρχιο Αραούχο. «Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό», επισήμανε.

«Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό. Μετά πήγαμε να αφήσουμε λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας, και αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί και να μπορούμε να διασκεδάζουμε», επισήμανε ο Αραούχο.

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X