Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (28/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (28/9)

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ. Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, εντός έδρας με Ατρόμητο η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 17:30

Πρώτη αναμέτρηση στη φυσική του έδρα και πρώτη νίκη. Ο Πανσερραϊκός με τη βοήθεια του κόσμου του κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και προσέγγισε επιθετικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελικά ηττήθηκε 3-1 αφού δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ο ΠΑΣ έχει μια επιθετική φιλοσοφία από την αρχή της σεζόν και μπορεί να σκοράρει. Πάμε με το Goal/Goal.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 20:30

Σπουδαία νίκη με ωραία εμφάνιση στον Βόλο για τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Ράσταβατς μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πανηγύρισε το τρίποντο με σκορ 2-1, δίνοντας συνέχεια στο νέο στιλ με το οποίο αγωνίζεται φέτος και στο οποίο πρωταγωνιστεί το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ηττήθηκε στο ντέρμπι από την ΑΕΚ με σκορ 2-1 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Έβγαλαν κούραση οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς και δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετές αλλαγές σήμερα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ο Αστέρας δεν έχει την εικόνα προηγούμενων ετών. Θα κυνηγήσει το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Αξίζει το Over 2,5.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 21:00

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X