Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (28/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (28/9)

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η μέρα στην Ισπανία και ολοκληρώνουν την αγωνιστική δράση στο κουπόνι του στοιχήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γρανάδα – Μπέτις         20:00

Η Γρανάδα προέρχεται από σερί τρεις ήττες στη La Liga. Είναι προτελευταία με τρεις βαθμούς. Στο τελευταίο της ματς έχασε 1-0 από τη Λας Πάλμας.Η Ρεάλ Μπέτις είναι πέντε βαθμούς πιο ψηλά από τη Γρανάδα στη βαθμολογία. Να σημειωθεί ότι σε τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Γρανάδα έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Η Μπέτις κέρδισε μόνο μία από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, χάνοντας 5-0 από τη Μπαρτσελόνα ενώ επίσης ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρέιντζερς στο πρώτο της παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ. Το να βρει τα δίχτυα ήταν δύσκολο για την Μπέτις πρόσφατα, με τους Ανδαλουσιάνους να προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 με την Κάντιθ την Κυριακή. Η Γρανάδα έχει τραγική άμυνα με 17 γκολ παθητικό και έχει χάσει πέντε από τους πρώτους έξι αγώνες.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Μπέτις μπορεί να εκμεταλλευθεί την κακή κατάσταση των γηπεδούχων και να περάσει με διπλό από την Ανδαλουσία.

Θέλτα – Αλαβές            20:00

Η Θέλτα άγγιξε τη νίκη στην Βαρκελώνη όπου προηγήθηκε με 0-2 δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Τελικά όμως βρέθηκε ηττημένη με 3-2 από την Μπαρτσελόνα. Εχει καλή ομάδα, σκοράρει μάλλον εύκολα από την άλλη όμως έχει τρύπια πήγα που την έχει φέρει λίγο πριν το τέλος της βαθμολογίας. Είναι ένα ματς το οποίο πρέπει να πάρει για να ξεμπλέξει. Από την πλευρά της η Αλαβές είναι λίγο καλύτερα αλλά δεν είναι σε κατάσταση η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι στην 16η θέση με έξι βαθμούς και προέρχεται από δύο σερί ήττες και τις δύο με το ίδιο σκορ,  2-0 από την Βαγιεκάνο και από την Μπιλμπάο εντός έδρας.

Προγνωστικό στοιχήματος: Καιρός για άσο στο Βίγκο. Νίκη της Θέλτα έστω και οριακά.

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης            22:30

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X