Μπάγερν: Διαμαρτυρία των φιλάθλων με μπαλάκια του τένις και πρόστιμο 65.000 ευρώ

Μπάγερν: Διαμαρτυρία των φιλάθλων με μπαλάκια του τένις και πρόστιμο 65.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Η είσοδος της Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας, εκτός έδρας κόντρα στη Μίνστερ, σημαδεύτηκε από τη διαμαρτυρία των φιλάθλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού, 185 μπαλάκια του τένις πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Preussenstadion», διακόπτοντας τον αγώνα ενώ η Μπάγερν κέρδιζε με 1-0.

Αμέσως εργαζόμενοι και παίκτες απομάκρυναν τα μπαλάκα από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η ενέργεια ήταν μια διαμαρτυρία των οπαδών της Μπάγερν σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του γερμανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Λειψία, στις 8 Σεπτεμβρίου, και η οποία ανέβαλε το ντεμπούτο των ομάδων στο Κύπελλο.

Όταν πετούσαν τα μπαλάκια του τένις, οι οπαδοί της Μπάγερν είχαν ένα πανό που έγραφε: «Όχι στο Σούπερ Καπ το Σαββατοκύριακο του Κυπέλλου Γερμανίας».

Σύμφωνα με το κανάλι Sport1, η Μπάγερν θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο 65 χιλιάδων ευρώ, με το ύψος του προστίμου να αποφασίζεται ανά μπάλα: 350 ευρώ για κάθε μπάλα που ρίχνεται.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X