Ντατόμε: «Να μην συμπεριφέρεται κανείς σαν τον Αταμάν, λέει ότι θα κατακτήσει τα πάντα»

Ντατόμε: «Να μην συμπεριφέρεται κανείς σαν τον Αταμάν, λέει ότι θα κατακτήσει τα πάντα»
Photo Credits: INTIME

Ως κακό παράδειγμα χαρακτήρισε τον Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξή του στην Corriere Dello Sport ο Τζίτζι Ντατόμε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως παράδειγμα προς αποφυγή έφερε τον Εργκίν Αταμάν ο Τζίτζι Ντατόμε!

Ο Ιταλός που αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere Dello Sport, τονίζοντας ότι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλάει χωρίς να σκέφτεται τις αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας πως οι άνθρωποι πρέπει να βρουν την ισορροπία μεταξύ του να έχουν υψηλούς στόχους και να δείχνουν αλαζονικοί.

Ντατόμε: «Να μην συμπεριφέρεται κανείς σαν τον Αταμάν, λέει ότι θα κατακτήσει τα πάντα»«Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλό σου… Καταλαβαίνω ότι μερικοί άνθρωποι θέλουν να εμφανίζονται σαν να έχουν το πάνω χέρι απέναντι στους ανταγωνιστές τους, αλλά οι αλαζονικές δηλώσεις μπορεί μερικές φορές να γυρίσουν μπούμερανγκ!


Δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να συμπεριφέρεται όπως ο Εργκίν Αταμάν. Ο Αταμάν λέει ότι θα κατακτήσει τα πάντα, θα κερδίσει τα πάντα» σε κάθε σύλλογο που πηγαίνει… Οι άνθρωποι πρέπει να βρουν την ισορροπία μεταξύ του να έχουν υψηλούς στόχους και να δείχνουν αλαζονικοί
», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Ντατόμε.

Να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος προπονητής από την πρώτη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η μετακίνησή του στους «πράσινους» ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι η επιστροφή στο Final Four της Euroleague και η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X