Καταγγελία κατά των ultras της Ατλέτικο: Εκφόβισαν 8χρονο κοριτσάκι που φορούσε φανέλα Βινίσιους

Καταγγελία κατά των ultras της Ατλέτικο: Εκφόβισαν 8χρονο κοριτσάκι που φορούσε φανέλα Βινίσιους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισπανική Λίγκα ανέφερε στην Εισαγγελία τον φερόμενο «εκφοβισμό» από μια ομάδα ultras της Ατλέτικο Μαδρίτης ενός 8χρονου κοριτσιού που φορούσε τη φανέλα του Βινίσιους Τζούνιορ, γύρω από το στάδιο Cívitas Metropolitano, κοντά στις θύρες 39 και 43, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εφημερίδα «El Mundo» ανέφερε ότι η LaLiga έχει τις εικόνες, ενώ η θεία και η μητέρα του ανηλίκου έχουν ήδη καταθέσει σχετική καταγγελία.

Η Σίλβια, θεία του ανηλίκου μίλησε στην εκπομπή «El Larguero» για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή πριν από το ντέρμπι της Μαδρίτης.

«Περπατούσαμε γύρω από το Cívitas Metropolitano, υπήρχε μια συγκέντρωση του των οπαδών της Ατλέτικο και μείναμε για να το παρακολουθήσουμε. Είμαι μέλος της Ατλέτικο από τότε που γεννήθηκα. Και άρχισαν να τραγουδούν “μαϊμού”, “γ@μ*μένη μαύρη γυναίκα”.

Και στην αρχή σας ορκίζομαι ότι δεν ξέραμε ότι ήταν εξαιτίας μας. Κοίταξα πίσω σκεπτόμενη ότι έλεγαν για κάποια ομάδα παιδιών που περνούσαν πίσω. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι ήταν λόγω του κοριτσιού. Μέχρι που ήρθε ένα παιδί και με χτύπησε στο μπράτσο. “Φύγε από εδώ αλλιώς θα σκοτώσουμε το γ@μ*μένο κορίτσι”…».

Λοιπόν, καλά. Πολλές βρισιές και όλα. Και μετά σηκώνεις το βλέμμα και βλέπεις πολύ κόσμο, ένα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων που δείχνουν προς το κορίτσι, προσβάλλουν το κορίτσι, τραγουδούν στο κορίτσι», εξήγησε η θεία της ανήλικης.

Η θεία της ανήλικης αποκάλυψε ότι αυτό το βίαιο και ρατσιστικό περιστατικό δημιούργησε τραύμα στο 8χρονο κορίτσι, που παρακολουθούσε τον πρώτο της αγώνα ποδοσφαίρου: «Είχε τρομερή κρίση άγχους. Την έβγαλα από εκεί το συντομότερο δυνατό ενώ εκείνη έκρυβε το έμβλημα στη φανέλα της. Το πρώτο βράδυ ξύπνησε πολλές φορές νομίζοντας ότι έρχονταν για εκείνη. Είχε πολλούς εφιάλτες .Δεν ξέρει γιατί έγιναν όλα.Μου είπε σε παρακαλώ να μην την πάω σε γήπεδο πάλι»

Η Cadena SER είχε πρόσβαση στην καταγγελία που υπέβαλαν η μητέρα και η θεία του κοριτσιού που εκφοβίστηκε πριν από το ντέρμπι της Μαδρίτης επειδή φορούσε τη φανέλα του Βινίσιους. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας ιδιώτης ήρθε να «χτυπήσει και να αρπάξει» τη θεία του ανηλίκου και ο άνδρας αυτός φορούσε «μαύρο μπλουζάκι των Frente».

Οι γυναίκες ανέφεραν επίσης ότι ένιωθαν «πολύ ανασφαλείς και ανυπεράσπιστοι και κυρίως η ανήλικη, που άρχισε να τρέμει φωνάζοντας να φύγει από εκεί».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X