Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ)

Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παρουσιάζει αυτή την ώρα τις νέες φανέλες που τα σπάνε...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει σε ειδική εκδήλωση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων τον μέγα χορηγό και τη νέα της φανέλα.

Να σημειωθεί πως η φανέλα που αναφέρει στην πρόσοψη το ΑΕΚ, θα είναι αυτή που θα φορά η «Βασίλισσα» στο Champions League, ενώ τις άλλες δύο θα τις φορά στη Basket League.

Πρόκειται για τέσσερις παραλλαγές, δύο μονόχρωμες, κίτρινες και μαύρες αντίστοιχα με το σήμα του BCL, αλλά και δύο με ρίγες, όπου στη μία η βάση είναι το κίτρινο και στην άλλη η βάση είναι το μαύρο. Σε όλες είναι ευδιάκριτο το επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ.

Τις νέες φανέλες της «Βασίλισσας» φόρεσαν και παρουσίασαν οι Κουζμίνσκας, Φλιώνης, Νετζήπογλου και ΜακΡέι. Ενώ το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη της ομάδας, με πρώτο τον προπονητή Ζοάν Πλάθα, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε πως η επιλογή των φετινών εμφανίσεων της ΑΕΚ έγινε από τον κόσμο μέσα από ψηφοφορία που διενεργήθηκε, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως και φέτος δίπλα στη «βασίλισσα» θα είναι η στοιχηματική πλατφόρμα «Betsson» που λειτουργεί νόμιμα στη χώρα μας.

Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της παρουσίασης, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της Ομάδας, ενώ μετά το τέλος της θα πραγματοποιηθεί η Media Day της περιόδου 2023-2024 για Βasket League και BCL.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ) Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ τα... σπάνε! - Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για πρωτάθλημα και BCL (ΦΩΤΟ)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X