Το επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγόρησε τον διαιτητή του αγώνα με την Ατλέτικο για διαφθορά

Το επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγόρησε τον διαιτητή του αγώνα με την Ατλέτικο για διαφθορά
Photo Credits: INTIME

Εξοργισμένοι στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη διαιτησία στο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο, σκληρή τοποθέτηση από το επίσημο κανάλι των «μερένγχες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξοργισμένοι στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη διαιτησία στο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο, σκληρή τοποθέτηση από το επίσημο κανάλι των «μερένγχες» που κάνει λόγο για δωροδοκία του Αλμπερόλα Ρόχας.

Έντονα παράπονα έχει από τη διαιτησία του παιχνιδιού με την Ατλέτικο η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε με 3-1, για την 6η αγωνιστική της La Liga.

Μάλιστα το Real Madrid TV, επίσημο κανάλι του συλλόγου, άφησε υπαινιγμούς για το ρόλο του διαιτητή Αλμπερόλα Ρόχας στην αναμέτρηση της Κυριακής (25/09). Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στη σχέση του με τον Ενρίκεζ Νεγκρέιρα, επίσης διαιτητή, ο οποίος φαίνεται ότι είχε δωροδωκηθεί έναντι 1,4 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπαρτσελόνα, με σκοπό τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών στους αγώνες της.

Αυτό που αναφέρθηκε ειδικότερα είναι πως «Ξέραμε τι θα συμβεί όταν μάθαμε ποιος θα είναι διαιτητής. Κάνουν ξανά τα ίδια τεράστια λάθη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός ο διαιτητής δουλεύει για το γιο του Ενρίκεζ Νεγκρέιρα.

Οι δικαστές είχαν μιλήσει για συστημική διαφθορά, όμως αυτοί οι διαιτητές συνεχίζουν να διευθύνουν αγώνες. Δεν βρίσκεται καν στο επίπεδο να σφυρά σε τοπικούς αγώνες.
Ο Αλμπερόλα είναι ακόμα ένα μέλος της «Negreira League». Και κανένα μέσο δεν πρόκειται να το αναφέρει αυτό».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X