Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Β' 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην πρεμιέρα της ΑΕΚ Β' στη Super League 2 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2 (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), όπου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανανεωμένη ΑΕΚ Β’ κάνει ντεμπούτο στη Super League 2 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας σήμερα (24/9, 16:00), με τους Θεσσαλούς να πληρώνουν τα ban που τους είχαν επιβληθεί και να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κανονικά.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες και ακολουθεί στο περίπου τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει στην ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα, προτιμώντας κυρίως το 4-4-2.

Στα του ρόστερ, η ΑΕΚ Β’ απέκτησε τους Φοφανά, Δημοσθενιάδη, Τιεί, Λεφράνκ, Τλεμκανί, Πήλιο, Μουστάκα, Γέμποα, Τζάλοου και Κανελλόπουλο, ενώ αποχώρησαν οι Ε. Χριστόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Ντάικο, Αρβανίτης, Νούλας, Κοσίδης, Σπυριδάκης, Γερολέμου, Μάσα, Παρράς και Σταμουλής.

Ο Κούστας δούλεψε όλο το καλοκαίρι με τους παίκτες του προκειμένου να αφομοιώσουν το στυλ παιχνιδιού που θέλει να περάσει, περιμένοντας πολλά στην έναρξη της νέας σεζόν!

LIVE το Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ Β’

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ Β’

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X