ΑΕΚ: Πρεμιέρα (16:00) με Εθνικό στο «Παπαστράτειο» για την ανδρική ομάδα πόλο

ΑΕΚ: Πρεμιέρα (16:00) με Εθνικό στο «Παπαστράτειο» για την ανδρική ομάδα πόλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Εθνικό στον Πειραιά για την 1η αγωνιστική της Α1 Ανδρών πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει σήμερα για τα δύο τμήματα πόλο της ΑΕΚ που φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.

Η ανδρική ομάδα ανοίγει την «αυλαία» καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 τον Εθνικό στον Πειραιά. Η «Ένωση» συμμετέχει στον Β’ Όμιλο του Πρωταθλήματος με μία ομάδα ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν στοχεύοντας ψηλά. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Πανιώνιος ΓΣΣ, ΟΦΘ και Εθνικός ΟΦΠΦ.

Θα ακολουθήσει μία διακοπή τριών μηνών, λόγω της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ισραήλ και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα, και η Α1 θα αρχίσει ξανά στις αρχές Μαρτίου με τη Β΄ Φάση, όπου θα δημιουργηθούν δύο γκρουπ. Στο 1ο θα μετάσχουν οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο της Α΄ Φάσης και στο 2ο οι τέσσερις τελευταίοι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο του Πειραιά και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Ασβέστη, Μαυρωτά, Κοκκινάκη, Παππά, Τουρκομένη, Μαρινάγη, Σιαμά Π., Φωτεινάκη, Σιαμά Χ., Αράγια, Βέκκο, Καζάζη, Παρτσόγλου, Ζαχόπουλο, Σιαμά Γ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X