Συμβόλαιο-μαμούθ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Nike

Συμβόλαιο-μαμούθ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Nike
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη συμφωνία για την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις πιο μεγάλες ομάδες στο χώρο του αθλητισμού. Είναι λογικό πως η διοίκηση των Καταλανών προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου με χρήματα.

Οι συμφωνίες με χορηγούς και εταιρείες αθλητικών ειδών ποτέ δεν είναι εύκολες σε αυτό το επίπεδο, αλλά κάποια στιγμή βρίσκεται η «χρυσή τομή». Σε αυτό το σημείο φαίνεται πως βρισκόμαστε αυτή την περίοδο με τους «Μπλαουγκράνα» να είναι ένα βήμα πριν την υπογραφή συμβολαίου με την εταιρεία που θα «ντύνει» την ομάδα.

Πριν λίγο καιρό η συμφωνία με τη Nike ήταν έτοιμη να καταρρεύσει και η Puma καραδοκούσε για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξέταζαν τα νέα δεδομένα και όλα έδειχναν πως θα είχαμε αλλαγή σελίδας σε αυτό τον τομέα.  Όμως η κατάσταση έχει ανατραπεί εντελώς τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η Μπαρτσελόνα και η Nike φαινεται πως βρήκαν σημείο επαφής και είναι έτοιμοι να παρατείνουν τη συνεργασία τους υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο-μαμούθ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια για μία συμφωνία που θα φέρνει στην Μπαρτσελόνα 120 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Αν νομίζεται πως αυτή είναι η συμφωνία-μαμούθ, κάνετε λάθος. Το deal θα προβλέπει και άλλα χρήματα και μάλιστα από την day 1, δίνοντας την ευκαιρία στη διοίκηση να δαπανήσει αμέσως χρήματα για βελτίωση του αγωνιστικού τμήματος και όχι μόνο.

Τη στιγμή που θα πέσουν οι υπογραφές θα πατηθεί και το Enter που θα μεταφέρει στο λογαριασμό των «Μπλαουγκράνα» 100 εκ. ευρώ ως bonus υπογραφής, το οποίο θα βοηθήσει να διευκολυνθούν τα θέματα που υπάρχουν με το Financial Fair Play.

Και δεν σταματάμε εκεί την αναφορά στη συμφωνία. Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά, εκτός από το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να κερδίσει άλλα 70 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τη συμφωνία με τη Nike μέσω νέων μεταβλητών μπόνους. Αν τελικά οι Καταλανοί καταφέρουν να βάζουν στα ταμεία τους 190 εκ ευρώ τον χρόνο, τότε θα μιλάμε για μία από τις πιο προσοδοφόρες συμφωνίες ένδυσης  στο ποδόσφαιρο.

Οι διαπραγματεύσεις θεωρείται ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο και η επίσημη ανακοίνωση δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X