ΑΕΚ: Οι κομβικές επιστροφές Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία στο πλάνο του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Οι κομβικές επιστροφές Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία στο πλάνο του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Οι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς επέστρεψαν στην ενδεκάδα και η ΑΕΚ μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της με μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε μια τεράστια νίκη στο Άμεξ επί της Μπράιτον και αυτή μόνο τυχαία δεν ήρθε, καθώς όλοι στην ομάδα είχαν πίστη και ήθελαν να αποδείξουν πράγματα.

Οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επέστρεψαν όχι μόνο στην αποστολή αλλά και στην βασική ενδεκάδα και αυτό έλυσε μονομιάς τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός είχε από τη μέση και μπροστά όλα τα στοιχειά του παζλ προκειμένου η ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

Η συμβολή του διεθνή, με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, φορ στον τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΚ είναι η πλέον κομβική και αυτό φάνηκε το βράδυ της Πέμπτης με ξεκάθαρο τρόπο. Ο 25χρονος ήταν μόνιμος κίνδυνος για την άμυνα των «γλάρων» και παρόλο που δεν σκόραρε, δημιούργησε πολλούς κινδύνους στους αντιπάλους του. Παράλληλα, ο άσος της Ένωσης βοήθησε αρκετές φορές και ανασταλτικά απομακρύνοντας τη μπάλα σε στημένες φάσεις.

Η παρουσία του Γκατσίνοβιτς στο αριστερό φτερό της επίθεσης αποτέλεσε το «κλειδί» για την επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΚ. Παράλληλα, έδωσε την ισορροπία που είχε η Ένωση κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς καθώς απελευθέρωσε τον Πινέδα, ο οποίος επέστρεψε στον αγαπημένο ρόλο του στον άξονα και έτσι μπόρεσε η ομάδα του Αλμέιδα να βραχυκυκλώσει το παιχνίδι της Μπράιτον.

Ο Σέρβος άσος μάλιστα κατάφερε να βρει και δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ, μετά από εκείνο με τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα.

Με την επιστροφή των δύο βασικών της γραναζιών στην επίθεση, η ΑΕΚ θύμισε στο Μπράιτον την περσινή νταμπλούχο, που έμπαινε στο γήπεδο και επέβαλλε το παιχνίδι της. Και το έκανε αυτό απέναντι σε μια από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Premier League, με μπάτζετ που ζαλίζει και προερχόμενη από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδειξε τις δυνατότητές της, αλλά και το βάθος του πάγκου που βοήθησε σημαντικά στο να έρθει η νίκη και έστειλε μήνυμα σε όλους ενόψει της συνέχειας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X