Εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο του Μπάνκι στη Βίρτους ο Λάσι Τούοβι

Εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο του Μπάνκι στη Βίρτους ο Λάσι Τούοβι
Photo Credits: INTIME

Η Βίρτους Μπολόνια ενισχύει το τεχνικό της τιμ, αφού αναμένεται να εντάξει σε αυτό τον Λάσι Τούοβι, προπονητή της εθνικής Φινλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε φάση ανακατάταξης βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια.

H ιταλική ομάδα πήρε την απόφαση να προχωρήσει χωρίς τον Σέρτζιο Σκαριόλο για πολλούς λόγους, προσλαμβάνοντας στη θέση του τον Λούκα Μπάνκι.

Πλέον, κοιτάζει να γεμίσει το τεχνικό επιτελείο του Ιταλού, έχοντας ως προτεραιότητα τον Λάσι Τούοβι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Μπάνκι. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φινλανδός είναι στα τελικά στάδια διαπραγματεύσεων με τη Βίρτους.

Ο 36χρονος υπηρέτησε ως βοηθός προπονητή για τους Γιούτα Τζαζ στο Summer League αυτή τη σεζόν πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προηγουμένως, ήταν προπονητής της Στρασμπούρ από το 2020 έως το 2022 προτού διοριστεί ως επικεφαλής προπονητής της Φινλανδίας τον Ιούνιο του 2022.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X