Το νέο Ranking της FIFA: Στην κορυφή η Αργεντινή, στην 50ή θέση η Ελλάδα

Το νέο Ranking της FIFA: Στην κορυφή η Αργεντινή, στην 50ή θέση η Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Την νέα παγκόσμια κατάταξη των εθνικών ομάδων ανακοίνωσε η FIFA, με την πρωτοπόρο Αργεντινή να μεγαλώνει τη διαφορά της, ενώ η Εθνική μας έπεσε στην 50ή θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νέα παγκόσμια κατάταξη που αφορά τις εθνικές ομάδες, ανακοίνωσε η FIFA!

Μετά τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, η Αργεντινή μετά τις δύο νίκες που έκανε κόντρα σε Εκουαδόρ και Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, όχι απλώς παρέμεινε στην κορυφή, αλλά αύξησε και τη διαφορά της από τη δεύτερη Γαλλία, η οποία έχασε λίγο έδαφος μετά την ήττα της στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε με αντίπαλο τη Γερμανία.

Βραζιλία, Αγγλία και Βέλγιο παρέμειναν στις θέσεις 3, 4 και 5, ενώ η μοναδική αλλαγή είναι ότι η Πορτογαλία πήρε την 8η θέση από την Ιταλία, ενώ Κροατία, Ολλανδία και Ισπανία βρίσκονται επίσης στο Top 10.

Όσον αφορά την Εθνική μας, μετά την ήττα από την Ολλανδία και τη νίκη της επί του Γιβραλτάρ, παρέμεινε στην 50ή θέση, έχοντας ακριβώς από πάνω της Ρουμανία, Παραγουάη και από κάτω της Μάλι και Ακτή Ελεφαντοστού.


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X