Οπαδός της Νιουκάστλ βούτηξε στα κανάλια του Μιλάνο και έδωσε αγώνα με κωπηλάτες! (VIDEO)

Οπαδός της Νιουκάστλ βούτηξε στα κανάλια του Μιλάνο και έδωσε αγώνα με κωπηλάτες! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένας φίλος της αγγλικής ομάδας, φρόντισε να «τραβήξει τα βλέμματα», βουτώντας στα κανάλια του Μιλάνο για να κάνει αγώνα με κωπηλάτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιουκάστλ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική απέναντι στη Μίλαν στη πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός εν όψει συνέχειας, λόγω και του δύσκολου ομίλου, που περιλαμβάνει επίσης τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ.

Τις εντυπώσεις από πλευράς Νιουκάστλ, δεν «τράβηξε» κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας, αλλά ένας οπαδός της. Πιο συγκεκριμένα, ο φίλος της ομάδας, βούτηξε στα νερά στα κανάλια του Μιλάνο(Navigli) και επιχείρησε να δώσει αγώνα με κάποιους κωπηλάτες. Πήδηξε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, οι οποίοι δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Κάποιοι εξ αυτών, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για την κίνηση του οπαδού, δίνοντας του ώθηση να συνεχίσει και άλλοι φάνηκαν προβληματισμένοι.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της Νιουκάστλ για την επιστροφή στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν πολύ ισχυρός, με μεγαλύτερη απόδειξη τα 3.500 εισιτήρια που προμηθεύτηκαν για το εναρκτήριο παιχνίδι στο «San Siro». H εκκίνηση στην Premier League, δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας, αφού μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών, έχει σημειώσει δύο νίκες και τρείς ήττες.

H Mίλαν από την άλλη, σε τέσσερις αγώνες στη Serie A, έχει αποσπάσει τρείς νίκες και μια ήττα, η οποία όμως ήταν πολύ βαριά, αφού ήρθε από την Ίντερ με το ευρύ 5-1, για την 4η αγωνιστική.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X