O Νίμπο απέκτησε Νιγηριανό διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA

O Νίμπο απέκτησε Νιγηριανό διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA
Photo Credits: INTIME

O παίκτης της Μακάμπι Τελ-Άβίβ, Τζος Νίμπο απέκτησε Νιγηριανό διαβατήριο και πλέον έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζος Νίμπο παρέλαβε το Νιγηριανό διαβατήριο με κάθε επισημότητα και δικαιούται πλέον να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας. O γεννημένος στο Τέξας παίκτης ενεργοποίησε την οψιόν που είχε στο συμβόλαιο με την Ισραηλινή ομάδα και θα αγωνιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο Τελ-Αβιβ.

Την περασμένη χρονιά υπήρξε καθοριστικός για την ομάδα του μετρώντας 7,7 πόντους και 5,1 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ισραηλινή Λίγκα, ενώ είχε μέσο όρο 7,4 πόντους και 6,2 ριμπάουντ σε λιγότερο από 22 λεπτά παιχνιδιού στην EuroLeague.

Ο 26χρονος είχε παίξει στο παρελθόν στο Ισραήλ για τη Χάποελ Εϊλάτ πριν κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague με τη Ζαλγκίρις Κάουνας τη σεζόν 2021-22.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X