Τσίκινης: «Κανένας Έλληνας διαιτητής δεν μπορεί να σφυρίξει ντέρμπι στην Ελλάδα»

Τσίκινης: «Κανένας Έλληνας διαιτητής δεν μπορεί να σφυρίξει ντέρμπι στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι ανέφερε ο Ηρακλής Τσίκινης για την ελληνική διαιτησία και την παρουσία των Ελλήνων διαιτητών στα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη ότι οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι έτοιμοι για να σφυρίζουν τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ηρακλής Τσίκινης.

«Δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι στη φάση με τον Κάρλσον. Το χέρι είναι σε φυσική θέση. Στη φάση του Ντουκουρέ έχει κάνει το σοβαρό λάθος. Ο παίκτης πιάνει σκόπιμα την μπάλα, δεν την αφήνει να φύγει και δεν δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εχει κάνει λάθος στην κρίση του, είναι ξεκάθαρη κάρτα. Δεν μπορώ να ξέρω το γιατί», ανέφερε ο πρώην διεθνής διαιτητής μιλώντας στο Metrosport και συνέχισε:

«Δεν είναι έτοιμοι ακόμη οι Έλληνες διαιτητές να σφυρίζουν ντέρμπι. Δεν έχουμε το ψυχολογικό αβαντάζ και υπάρχει ακόμη καχυποψία που είναι κατά του ποδοσφαίρου και του διαιτητή», κατέληξε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X