Πήρε βαθμό από τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη (1-1) η Μπέρνλι

Πήρε βαθμό από τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη (1-1) η Μπέρνλι
Photo Credits: INTIME

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα απέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο «Σίτι Γκράουντ» η Μπέρνλι, με το 1-1 απέναντι στη Νότιγχαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα απέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο «Σίτι Γκράουντ» η Μπέρνλι, με το 1-1 απέναντι στη Νότιγχαμ, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Premier League.

Μετά από τρεις σερί ήττες (Σίτι, Αστον Βίλα και Τότεναμ) οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν πολύ για το «τρίποντο», ωστόσο, αυτό δεν ήρθε. Διατήρησαν, όμως, το αήττητο απέναντι στην Φόρεστ για 8ο συνεχόμενο ματς ανεξαρτήτου έδρας (4-4-0).

Η Νότιγχαμ προερχόταν από το «διπλό» επί της Τσέλσι στο Λονδίνο, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο τρίτο της «τρίποντο». Εντούτοις «έσωσε την παρτίδα» με τον Χάντσον-Οντόι στο 62΄ από ασίστ του πρώτου της σκόρερ έως τώρα στο πρωτάθλημα, Αβονίγι.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή του Φόστερ στο 90΄+5.

Να σημειωθεί ότι στο ίδιο γήπεδο, στις 30 Αυγούστου, η Μπέρνλι είχε περάσει με νίκη, 1-0, απέναντι στη Νότιγχαμ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X