Ο Αλμέιδα είχε ετοιμάσει τον Μήτογλου για Ευρώπη και τον εμπιστεύεται απόλυτα

Ο Αλμέιδα είχε ετοιμάσει τον Μήτογλου για Ευρώπη και τον εμπιστεύεται απόλυτα
Photo Credits: INTIME

Ήδη από τον Αύγουστο ο Αλμέιδα είχε δουλέψει και είχε προετοιμάσει τον Μήτογλου για ευρωπαϊκά ματς και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δεδομένο πως είναι εξαιρετικά δύσκολο εως απίθανο, όπως ήδη διαβάσατε στο enwsi.gr, να προλάβει ο Ντομαγκόι Βίντα να είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης με τον Μπράιτον, ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να βρει εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. Ήδη από το ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός τεχνικός έριξε στην μάχη τον Σίμο Μήτογλου δίπλα στον Αρόλντ Μουκουντί και στην θέση του Κροάτη που αποχώρησε.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι έτσι κι αλλιώς ο μοναδικός καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός που υπάρχει διαθέσιμος στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Βίντα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Αλμέιδα αντιμετωπίζει τον Μήτογλου ως μια λύση ανάγκης. Αυτό δεν ισχύει για κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Όλους όσους έχει ενεργούς ο Αργεντινός τεχνικός, τους βλέπει ως εν δυνάμει βασικούς. Όπως άλλωστε έκανε και πέρυσι.

Επίσης ο Αλμέιδα έχει εξηγήσει το σκεπτικό του, σχετικά με την επιλογή τριών καθαρόαιμων κεντρικών αμυντικών για την ευρωπαϊκή λίστα. Και αυτή η εξήγηση δεν έχει να κάνει με τις περιστάσεις, αλλά με αγωνιστικές επιλογές.

Ο Αλμέιδα εμπιστεύεται πολύ τον Μήτογλου. Έχει δουλέψει μαζί του, έχει διαπιστώσει πως μέσα στον χρόνο που πέρασε έχει κάνει μια τεράστια πρόοδο. Ενώ τον ετοίμαζε για να πάρει θέση βασικού, στις μάχες των προκριματικών του περασμένου Αυγούστου. Τότε πάλι ο Βίντα είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα. Και με βάση την σοβαρότητα της κατάστασης και το αρχικό πρόγραμμα, δεν θα προλάβαινε τουλάχιστον το πρώτο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εξ ου και ο Αλμέιδα ετοίμαζε για την βασική ενδεκάδα τον Μήτογλου.

Τελικά τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, έφεραν την αναβολή του πρώτου ματς. Επίσης ο Βίντα επέστρεψε νωρίτερα από τραυματισμό. Και έτσι έπαιξε κανονικά στο ματς στο Ζάγκρεμπ μαζί με τον Μουκουντί. Όμως ο Αλμέιδα δεν θα είχε κανένα απολύτως ζήτημα, αν χρειαζόταν να ξεκινήσει ο Μήτογλου. Όπως δεν θα έχει και τώρα. Θα τον δουλέψει προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος και αγωνιστικά και πνευματικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X