Πιόλι: «Ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε εστίαση μετά την ήττα στο ντέρμπι»

Πιόλι: «Ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε εστίαση μετά την ήττα στο ντέρμπι»
Photo Credits: INTIME

Η Μίλαν θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την ταπεινωτική ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ, όταν υποδεχθεί τη Νιούκαστλ στον αγώνα των ομίλων την Τρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανο Πιόλι είναι χαρούμενος που η ομάδα του έχει τώρα την ευκαιρία να προχωρήσει από αυτή την ήττα σε μια διαφορετική διοργάνωση:
«Δεν ήταν εύκολο, είχαμε πολλές προσδοκίες γύρω από το ντέρμπι, υπήρχε πολλή θετικότητα και αυτοπεποίθηση, και πήγε όπως πήγε, άσχημα», είπε σήμερα (18/9) ο Ιταλός προπονητής της Μίλαν στους δημοσιογράφους.
«Ήταν μια τεράστια απογοήτευση, αλλά έχουμε το Champions League τώρα, ευτυχώς, γιατί είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εστίασή μας».

Η Μίλαν αποκλείστηκε στο Champions League της περασμένης σεζόν από την αντίπαλό της Ίντερ στα ημιτελικά και η ήττα στο πρωτάθλημα το Σάββατο σημαίνει ότι έχει χάσει πλέον και τα πέντε παιχνίδια ντέρμπι του 2023.

«Αισθάνομαι  υποχρεωμένος στους οπαδούς γιατί την περασμένη σεζόν, όταν παίξαμε πολύ άσχημα, ήταν πάντα μαζί μας», είπε ο Ιταλός προπονητής.
«Τους οφείλω επίσης κάτι γιατί έγινα ο προπονητής της Μίλαν που έχει χάσει τα περισσότερα ντέρμπι μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι αυτή μπορεί να είναι ακόμα μια πολύ θετική σεζόν», πρόσθεσε.

Ο Πιόλι και η ομάδα του θα υποδεχθούν τον Σάντρο Τονάλι πίσω στο Σαν Σίρο μετά την ένταξη του μέσου στη Νιούκαστλ τον Ιούλιο:
«Πιστεύω ότι θα είναι πολύ συναισθηματικό να αντιμετωπίσω τον Σάντρο Τονάλι, θα τον αγκαλιάσω. Ο  Σάντρο ήταν ένας σημαντικός παίκτης κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, κερδίσαμε τρόπαια μαζί», είπε ο Πιόλι.
«Θα είναι πολύ συναισθηματικό για αυτόν να επιστρέψει στο Σαν Σίρο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, αλλά από τη δεύτερη αγωνιστική και μετά».

Μαζί με τη Νιούκαστλ και η Μίλαν στον 6ο όμιλο βρίσκονται επίσης η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X