Μουρίνιο για Λουκάκου: «Ο Ρομέλου πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν και τον θέλουν»

Μουρίνιο για Λουκάκου: «Ο Ρομέλου πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν και τον θέλουν»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουκάκου έφτασε στη Ρόμα ως δανεικός για μια σεζόν από την Τσέλσι και έχει βρει ξανά τον Μουρίνιο, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 30χρονο στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουκάκου πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ίντερ.

Το 7-0 της Ρόμα στην έδρα της Έμπολι της χάρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, με τον Λουκάκου να σημειώνει το έκτο γκολ στο 82ο λεπτό.

Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν ο Λουκάκου όταν…μετακόμισε στη Ρόμα, ο Μουρίνιο είπε: «Ευτυχισμένος».

«Ο Ρομέλου πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν και τον θέλουν», πρόσθεσε. «Όταν ήρθε εδώ, κατάλαβε ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν παίκτη σαν αυτόν. Νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος. Του αρέσει να κερδίζει  αυτό είναι στη φύση του», πρόσθεσε.

Ο Μουρίνιο είπε επίσης ότι ξεκινώντας εξαιρετικά με τη Ρόμα είναι καλό για την εμπιστοσύνη του Βέλγου. «Αυτό δεν ήταν μεγάλη υπόθεση για μένα. Ίσως ήταν για εκείνον, ξέρετε πώς είναι οι ποδοσφαιριστές, ειδικά οι επιθετικοί, ζουν για να σκοράρουν. Είναι ένας έξυπνος παίκτης που από τότε που έφτασε έχει ξεκαθαρίσει ότι πρώτα και κύρια σημασία έχει να σκοράρει η Ρόμα, όχι να σκοράρει εκείνος».

Η Ρόμα ανέβηκε στη 12η θέση με τη νίκη και με τέσσερις βαθμούς μετά από  τέσσερα ματς. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Μολδαβίας Σέριφ Τιρασπόλ στο Europa League την Πέμπτη πριν επισκεφτούν την Τορίνο για το πρωτάθλημα την Κυριακή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X