Τι θα παίξουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (17/9)

Τι θα παίξουμε σήμερα - Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ (17/9)

Σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η αγωνιστική ημέρα στην Σούπερ Λιγκ αφού η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αστέρας Τρίπολης –  ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Από ήττα στο ματς με τον Άρη προέρχεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εντός έδρας. Ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα και φαίνονται οι εκτός Τρίπολης αδυναμίες του. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ δεν ήταν κακός κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως ένα γκολ του Παλάσιος έφερε την ήττα. Το πλήγμα για σήμερα αφορά τον τραυματισμό του επιθετικού Κόντε.

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 18:00

Ντέρμπι νεοφώτιστων. Η Κηφισιά μετά από τις πρώτες δύο ήττες στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αφού επικράτησε του Ατρόμητου με σκορ 2-1 στο ουδέτερο της Λαμίας. Ο Πανσερραϊκός μετά την σπουδαία ισοπαλία με την ΑΕΚ, έμεινε σε μια ακόμη, αυτή τη φορά ως τυπικά γηπεδούχος στο ουδέτερο της Τούμπας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Προγνωστικό στοιχήματος: Ο Πανσερραϊκός στηρίζει πολλά στην ανασταλτική του λειτουργία και μπορεί να κρατήσει χαμηλά το σκορ.

ΠΑΟΚ – Άρης 20:30

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ πήγε με λιγοστές δυνάμεις να παίξει στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ μετά από τις ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις και ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Άρης από την πλευρά του κατάφερε στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου να πάρει τη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ενώ συνεχίστηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις κατά την περίοδο της διακοπής με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η διακοπή δεν βοηθά για ασφαλή συμπεράσματα αλλά το σίγουρο είναι πως οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και μπορούν να βρουν δίχτυα.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X