Επικό τρολ της Μπαρτσελόνα: «Bάφτισε» σκόρερ της Μπέτις τους Φάτι και... Κριστιάνο! (ΦΩΤΟ)

Επικό τρολ της Μπαρτσελόνα: «Bάφτισε» σκόρερ της Μπέτις τους Φάτι και... Κριστιάνο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα με επική ανάρτηση μετά το 5-0 επί της Μπέτις, «ανέβασε» φωτογραφία στο Twitter με την οποία... έχρισε σκόρερ των τον Φάτι και τον Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ήταν σαρωτική απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις την οποία και «σκόρπισε» στο Μοντζουίκ με το εμφατικό 5-0 για την 5η αγωνιστική της La Liga, με τον Τσάβι να βλέπει τους Κανσέλο και Φέλιξ να σκοράρουν τα πρώτα τους τέρματα με τα «μπλαουγκράνα»!

Ωστόσο μετά το τέλος του ματς οι Καταλανοί θέλησαν να τρολάρουν τους «βερδιμπλάνκος» οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Συγκεκριμένα με το σφύριγμα της λήξης στο προσωπικό λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ανέβηκε μια πανηγυρική φωτογραφία με το σκορ του αγώνα και τους ποδοσφαιριστές που βρήκαν δίχτυα.
Η ιδιαιτερότητα όμως της συγκεκριμένης ανάρτησης είχε να κάνει με το γεγονός ότι παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν, στον «πίνακα» υπήρχαν δυο ονόματα!

Αυτό του Ανσού Φάτι, ο οποίος αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπράιτον αλλά και του Κριστιάνο Ρονάλντο που διέγραψε μια τεράστια καριέρα με τη φανέλα της «μισητής» Ρεάλ Μαδρίτης!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X