Επίσημο: Χωρίς οπαδούς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Επίσημο: Χωρίς οπαδούς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Χωρίς οπαδούς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τους οπαδούς του θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» οπαδοί δεν έχουν δικαίωμα παρουσίας, οργανωμένης ή μεμονωμένης, όπως αποφάσισε ο Γιάννης Βρούτσης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά και από εισήγηση που υπήρξε προς τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, από την αστυνομική διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας.

Παράλληλα, μετά από σχετικά αιτήματα των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων, πάρθηκε η απόφαση για:

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 18:00, στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 15:00 στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Πανιωνίου καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024 μεταξύ των ομάδων Προοδευτική και Πανιωνίου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17-9-2023 και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X