Και επίσημα στον ΠΑΟΚ έως το 2027 ο Ζίβκοβιτς

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ έως το 2027 ο Ζίβκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Άντριγια Ζίβκοβιτς και ΠΑΟΚ επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2027

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάρμα, μοίρα, προορισμός. Αυτό αναφέρει ο ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Ο Σέρβος μεσοεπιθθετικός αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2020 και από τότε έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έχει πετύχει 33 γκολ και έχει μοιράσει 19 ασίστ σε 150 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα.

Φέτος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, καθώς σε εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετρά πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30.06 του 2027.

Κάρμα. Μοίρα. Προορισμός. Πείτε το όπως θέλετε. Κάποιες σχέσεις είναι γραφτό να πετύχουν. Το 2020 ο Zile έψαχνε την Ιθάκη του. Μία σκηνή για να λάμψει. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε την ευκαιρία και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Σέρβος ήταν σαν να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σαν να μεγάλωσε στην Τούμπα. Μπήκε φουριόζος από την πρώτη μέρα στην ομάδα και σήμερα έφτασε να είναι ένας εκ των αρχηγών.

Μετράει ένα Κύπελλο Ελλάδας, 150 αγώνες, 33 γκολ, 29 ασίστ. Αυτά είναι που μπορείς να υπολογίσεις. Μετράει όμως και αμέτρητα χιλιόμετρα στο χορτάρι, άπειρες στιγμές αυταπάρνησης, αστείρευτου πάθους, κατάθεσης ψυχής.

Ο Zile θα μείνει εδώ! Θα συνεχίσει να είναι ένας από εμάς και να παλεύει με την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το 2027!”.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X