ΑΕΚ: Παρέμειναν εκτός και σήμερα Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς - Απίθανο να είναι στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Παρέμειναν εκτός και σήμερα Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς - Απίθανο να είναι στο ντέρμπι με Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ δεν μπήκαν ούτε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και η παρουσία τους στο ντέρμπι είναι απίθανη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο μεγάλες απουσίες θα παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ!

Η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (17/09, 21:30) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και να προπονηθούν κανονικά.

Να θυμίσουμε ότι ο 25χρονος φορ δεν έχει συμμετάσχει σε αγώνα της ΑΕΚ έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο παιχνίδι με την Αντβέρπ και οι άνθρωποι της ομάδας είναι επιφυλακτικοί για το πότε θα γυρίσει. Από την άλλη ο Σέρβος εξτρέμ νιώθει ακόμα μυϊκό πόνο στα πλευρά από μία απότομη κίνηση που έκανε στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Έτσι ο Αλμέιδα θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους δύο παίκτες. Από την άλλη στο κανονικό πρόγραμμα συμμετέχει τις τελευταίες μέρες ο Ροντόλφο Πισάρο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι κανονικά στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X