Μπάγερν Μοχάνου: «Βλέπει» Αλόνσο αν αποχωρήσει ο Τούχελ

Μπάγερν Μοχάνου: «Βλέπει» Αλόνσο αν αποχωρήσει ο Τούχελ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την Bild, οι άνθρωποι της Μπάγερν έχουν μεγάλη εκτίμηση για την προπονητική δουλειά του Τσάμπι Αλόνσο και τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάμπι Αλόνσο έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα της Μπάγερν, στην οποία αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2017. Ο 41χρονος Ισπανός δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να επιστρέψει στους Βαυαρούς, αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής.

Τη δεδομένη στιγμή ο Αλόνσο βρίσκεται στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπου κάνει εκπληκτική δουλειά, την οποία εκτιμούν οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γερμανίας.

Σύμφωνα με την Bild, ο Ισπανός προπονητής είναι στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν σε περίπτωση που χρειαστεί νέος προπονητής, μετά τον Τόμας Τούχελ. Ο Καρλ Χάινς Ρούμενιγκε εκτιμά τον Αλόνσο, ενώ ο CEO Κρίστιαν Ντρέεσεν είναι εντυπωσιασμένος από την εξέλιξή του.

Η Bild βάζει στο κάδρο και τον δανεισμό του Στάνισιτς στη Λεβερκούζεν αναφέροντας πως οι άνθρωποι της Μπάγερν εμπιστεύονται πλήρως τον Αλόνσο για την ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή. Μένει να φανεί εάν το γερμανικό ΜΜΕ θα δικαιωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X