Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ανυπομονεί για το ντεμπούτο του στην 11άδα του Άγιαξ ο Άκπομ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ανυπομονεί για το ντεμπούτο του στην 11άδα του Άγιαξ ο Άκπομ
Photo Credits: INTIME

Ο άσος του Άγιαξ, Τσούμπα Άκπομ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως βασικός κόντρα στην Τβέντε και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσούμπα Άκπομ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως βασικός κόντρα στην Τβέντε και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να προσφέρει στον Άγιαξ!

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ σκόραρε στην περυσινή σεζόν 29 γκολ σε 39 ματς με την Μίντλεσμπρο, επίδοση που του έδωσε την δυνατότητα να μεταπηδήσει έναντι 14 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ φορώντας τη φανέλα με το Νο 10.

Ο Άκπομ αγωνίστηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Φορτούνα Σιτάρντ (0-0, 3/9) και πλέον ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο ξεκινώντας στην 11άδα της αναμέτρησης με την Τβέντε.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θέλω απλά να αγωνίζομαι και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Να αφήσω το στίγμα μου και να είμαι αποτελεσματικός.

Εάν θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι πρέπει να παίξουμε απέναντι στους καλύτερους και να είμαστε εμεί οι κορυφαίοι. Είμαι έτοιμος.

Ο Άγιαξ είναι ένας φανταστικός σύλλογος με ωραίους και φιλικούς ανθρώπους. Νιώθω ευπρόσδεκτος εδώ. Το ντεμπούτο μου ήταν καλό. Ήταν ωραίο που πήρα μερικά λεπτά μολονότι έχασα την προετοιμασία. Δυστυχώς δεν νικήσαμε, αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας», δήλωσε ο 27χρονος άσος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X