«Ο Κουρμπέλης «χάλασε» τη συμφωνία Τράμπζονσπορ - Καϊσερί για δανεισμό»

«Ο Κουρμπέλης «χάλασε» τη συμφωνία Τράμπζονσπορ - Καϊσερί για δανεισμό»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν αυτός που σύμφωνα με τους Τούρκους «χάλασε» τη συμφωνία δανεισμού του από την Τράμπζονσπορ στην Καϊσερίσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα δήλωνε άγνοια στο SDNA για τα σενάρια περί δανεισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Καϊσερίσπορ, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι υπήρξε θέμα και η μεταγραφή «χάλασε» την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Κουρμπέλης βρέθηκε κοντά στη μετακόμισή του στην Καισάρεια, αλλά ήταν ο ίδιος που έβαλε εμπόδια στην ολοκλήρωσή της. Βάσει των όσων επισημαίνονται στα ρεπορτάζ, η Τράμπζονσπορ είχε συμφωνήσει σ’ όλα με την Καϊσερίσπορ για τον δανεισμό του Έλληνα χαφ. Όπερ σημαίνει, προφανώς, πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι η Καϊσερί θα είναι αυτή που θα καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη που αγγίζει περίπου τις 900.000 ευρώ για φέτος.

Και ενώ οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια, ο Κουρμπέλης έβαλε… φρένο. «Ο Κουρμπέλης δεν πείστηκε να πάει δανεικός στην Καϊσερίσπορ και εκεί η μεταγραφή χάλασε και δεν έγινε ποτέ», αναφέρεται στα ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε, βέβαια, πως το πρωί ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα υποστήριξε στο SDNA πως «δεν γνωρίζω κάτι για όσα γράφονται σχετικά με τον Δημήτρη, δεν είμαι ενήμερος για κάτι τέτοιο».

Δείτε το tweet:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X