Το ιδιαίτερο δώρο της NIKE στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ (ΦΩΤΟ)

Το ιδιαίτερο δώρο της NIKE στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο έκανε η NIKE στην ΑΕΚ προσφέροντας ένα άγαλμα – αντίγραφο του γλυπτού της Νίκης της Σαμοθράκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο έκανε η NIKE στην ΑΕΚ προσφέροντας ένα άγαλμα – αντίγραφο του γλυπτού της Νίκης της Σαμοθράκης από το οποίο έχει πάρει το όνομα της και η πολυεθνική εταιρεία

Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο έφτασε σήμερα Πέμπτη στα γραφεία της ΑΕΚ από τον Επίσημο Προμηθευτή Αθλητικού Ιματισμού της ομάδας μας NIKE, με αφορμή την πρόσφατη κατάκτηση του double.

Ήταν ένα άγαλμα – αντίγραφο του γλυπτού της Νίκης της Σαμοθράκης από το οποίο έχει πάρει το όνομα της και η πολυεθνική εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η NIKE τιμά με ανάλογο δώρο Ελληνική ομάδα το οποίο και θα κοσμεί τις προθήκες του μουσείου της ομάδας μας.

Το δώρο παρέδωσε στον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκο Καραούζα, ο κ. Γιώργος Αρμόδωρος CEO της 11Teamsports, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Nike Football για Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X