Λιόν: Συμφώνησε με τον Γκρόσο για την άκρη του πάγκου

Λιόν: Συμφώνησε με τον Γκρόσο για την άκρη του πάγκου
Photo Credits: INTIME

Ο Φάμπιο Γκρόσο είναι τελικώς ο «εκλεκτός» της διοίκησης της Λιόν για τον πάγκο της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Λοράν Μπλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φάμπιο Γκρόσο είναι τελικά ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιόν, όπως μετέφερε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επικαλούμενος πληροφορίες του Ουγκό Γκιλεμέ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με τον γνωστό του τρόπο, ενημέρωσε πως ο Ιταλός προπονητής είναι ο νέος προπονητής της γαλλικής ομάδας και η συμφωνία επετεύχθη χθες το βράδυ και απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες, που αφορούσαν την ετοιμασία των εγγράφων για να πέσουν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με ίδιο ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Γκρόσο έπαιξε η επιθυμία του ιδιοκτήτη της Λιόν, Τζον Τέξτορ, με τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Ιταλίας (2006) να προέρχεται από μία διετία στον πάγκο της Φροζινόνε, την οποία οδήγησε πέρυσι στην άνοδο στην Serie A ως πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X