Συνεχίζει στην Τράμπζονσπορ ο Κουρμπέλης

Συνεχίζει στην Τράμπζονσπορ ο Κουρμπέλης
Photo Credits: INTIME

Τελικά παραμένει στη Τραμπζονσπόρ ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να δίνεται δανεικός στην Καϊσέρισπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Τραμπζονσπόρ θα συνεχίσει την εφετινή σεζόν ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Έλληνας διεθνής άσος σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα στην Τουρκία ήταν αρκετά πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός στην Καϊσέρισπορ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με την ομάδα της Τραπεζούντας να κρίνει ότι δεν τον χρειάζεται στο ρόστερ της φέτος.

Πράγμα αρκετά περίεργο καθώς, θυμίζουμε ότι Κουρμπέλης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι που μόλις τελείωσε αρνούμενος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός καθώς αναζητούσε μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Από την πλευρά του Κουρμπέλη υπήρξαν αντιδράσεις, έντονη δυσαρέσκεια, ενώ δήλωνε άγνοια για την πρόθεση αυτή της νέας του ομάδας.

Τελικά, νέα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Κουρμπέλης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί και υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα στην εφετινή σεζόν και θα παραμείνει κανονικά.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X