Ο Κασάμι δεν είχε την τύχη... του Παπασταθόπουλου: Υπογράφει στην Σαμπντόρια

Ο Κασάμι δεν είχε την τύχη... του Παπασταθόπουλου: Υπογράφει στην Σαμπντόρια
Photo Credits: INTIME

Στη Σαμπντόρια ο Παϊτίμ Κασάμι, στην οποία προτάθηκε, εξετάστηκε, αλλά φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει η υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Σαμπντόρια ο Παϊτίμ Κασάμι, στην οποία προτάθηκε, εξετάστηκε, αλλά φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει η υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Στη Β’ Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κασάμι που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν και βρισκόταν στο ψάξιμο για νέα ομάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και τον έγκυρο δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο ο 31χρονος χαφ υπογράφει στην Σαμπντόρια και προπονείται μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες με την ομάδα.

Ο Κασάμι επιστρέφει στην Ιταλία μετά τη σεζόν 2010//1 όταν έπαιξε στην Παλέρμο. Ο ιταλικός σύλλογος μιλούσε επιπλέον με τον Σοριάνο, ωστόσο η περίπτωση του Κασάμι έπεισε περισσότερο τον Αντρέα Πίρλο και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτησή του.

Ο 31χρονος την περασμένη σεζόν με τα «ερυθρόλευκα» μέτρησε 15 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X