Όλη η ΑΕΚ στη γιορτή του enwsi.gr

Όλη η ΑΕΚ στη γιορτή του enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

enwsiTo enwsi.gr έκλεισε έναν χρόνο στον διαδικτυακό “αέρα” και μαζί με ΟΛΗ την οικογένεια της ΑΕΚ κόβει αυτή την ώρα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο “ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ” στο “Golden Hall”. Δείτε φωτογραφίες από τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας, αλλά  και τους εκλεκτούς “κιτρινόμαυρους” προσκεκλημένους που ήρθαν να ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί μας.

Από το ποδοσφαιρικό τμήμα παρόντες είναι οι Βασίλης Δημητριάδης, Δημήτρης Μπουρουτζίκας, Μιγκέλ Κορδέρο, Βασίλης Ρόβας, Άλεξ Ντακόλ, Βαγγέλης Πλατέλλας, Δημήτρης Ανάκογλου, Σταύρος Σταθάκης, η υπεύθυνη επικοινωνίας Αγγελική Αρκάδη, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρυσμπολάκης, Νίκος Στράτος, Βαγγέλης Ασλανίδης, Αντώνης Κέζος.

Οι παλαίμαχοι Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μαύρος, Χρήστος Κωστής, Ανδρέας Σταματιάδης, Στέλιος Σεραφείδης, Στέλιος Μανωλάς.

Από το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ παρόντες είναι οι Σάββας Καρυπίδης, Διονύσης Γεωργιάδης, Κώστας Σταματιάδης, από τα τμήματα υποδομών της Ένωσης η προπονήτρια Ράνια Καραγιάννη και ο έφορος Γιώργος Τριανταφύλλου.

Από το τμήμα μπάσκετ ο τεχνικός Βαγγέλης Ζιάγκος, o βοηθός του Παναγιώτης Χατζηελευθερίου, ο Μιχάλης Πολυτάρχου, ο Κωνσταντίνος Παπαντωνάκος και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Χήνας.

Ο έφορος του τμήματος στίβου Δημήτρης Σταματιάδης, ο Κώστας Παπαδημητρίου, ο Σπύρος Παπαϊωάννου η γενική διευθύντρια της ερασιτεχνικής, Ελπίδα Στεβή.

Από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ ο προπονητής Απόστολος Οικονόμου, η Φένια Παπαγεωργίου, Αθηνά Παπαφωτίου, Δήμητρα Γιακουμή και Ιζαμπέλα Ιβάνοβα.

Από το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της Ένωσης ο γενικός αρχηγός Μάνος Μακρής και ο Ζαχαρίας Καμαρίκος, οι Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιάννης Μαντέκας και Γιάννης Αχιλλεόπουλος.

Η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κα Έφη Αποστολάκη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X