Σκαλόνι για Μέσι: «Δεν ένιωθε καλά, δεν ήταν απαραίτητο να παίξει»

Σκαλόνι για Μέσι: «Δεν ένιωθε καλά, δεν ήταν απαραίτητο να παίξει»
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Σκαλόνι εξήγησε ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βολιβία, καθώς δεν αισθανόταν καλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, αν και δεν είχε τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της, έκανε πάρτι στη Βολιβία και επικράτησε με 3-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Λιονέλ Σκαλόνι υποστήριξε ότι αποφάσισε να προφυλάξει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, διότι δεν ένιωθε καλά.

«Ο Λίο δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Προσπάθησε να συνέλθει, αλλά δεν ένιωθε άνετα. Δεν το ρισκάραμε. Δεν ήταν απαραίτητο να παίξει, γιατί έρχονται σημαντικά πράγματα», είπε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» και πρόσθεσε:

«Είμαστε χαρούμενοι. Ήταν μια πολύ δύσκολη «στάση» και τα καταφέραμε. Η φόρμουλα είναι παίκτες που παίζουν πολύ καλά. Υπάρχει μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο. Είναι τιμή τους».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X