Διεθνή φιλικά: Νίκησε τη Γαλλία (2-1) η Γερμανία, «διπλό» της Αγγλίας στην Σκωτία (1-3)

Διεθνή φιλικά: Νίκησε τη Γαλλία (2-1) η Γερμανία, «διπλό» της Αγγλίας στην Σκωτία (1-3)
Photo Credits: INTIME

Έφυγε ο Χάνσι Φλικ και η Γερμανία νίκησε σε φιλικό με 2-1 τη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποχώρηση του Χάνσι Φλικ από τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας (προσωρινά χρέη προπονητή εκτελεί ο Ρούντι Φέλερ) έβαλε «τέλος» στο αρνητικό σερί των 5 αγώνων χωρίς νίκη για τα «πάντσερ».

Στο μεγάλο φιλικό με την Γαλλία, που διεξήχθη στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η «μανσάφτ» νίκησε με 2-1 τους «τρικολόρ» και σαφώς δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε συντριβεί στο Βόλφσμπουργκ από την Ιαπωνία (1-4).

Η Γαλλία πριν από το αποψινό φιλικό «έτρεχε…. σερί» 6 αγώνων χωρίς ήττα από τους Γερμανούς (4-2-0), με την τελευταία από τα «πάντσερ» να καταγράφεται τον Ιούλιο του 2014, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ.

Η Αγγλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ξεχωριστό φιλικό με την Σκωτία (3-1) στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης. Το επετειακό ματς για τη συμπλήρωση των 150 ετών από την πρώτη αναμέτρηση στην Ιστορία των δύο Εθνικών ομάδων, κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο τα «Τρία Λιοντάρια» πέτυχαν δύο γκολ με τους Φόντεν και Μπέλινγχαμ (32΄, 35΄).

Στο δεύτερο μέρος με το αυτογκόλ του Χάρι Μαγκουάιρ στο 67΄ το συγκρότημα του Στιβ Κλαρκ ξαναμπήκε στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2, αλλά εννέα λεπτά πριν από το 90΄ από την άψογη ενέργεια του Μπέλινγχαμ και την ασίστ προς τον Κέιν, ο επιθετικός της Μπάγερν με ιδανικό πλασέ έδωσε τέλος στον αγώνα.

Με αυτό τον τρόπο η Αγγλία συνέχισε την καλή παράδοση που έχει απέναντι στους Σκωτσέζους, που μετρούν μόλις μία νίκη τα τελευταία 37 χρόνια (11/1999 με 1-0).

Με τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπί, να περνά αλλαγή στο 86ο λεπτό αντί του Εν Νεσίρι, το Μαρόκο νίκησε σε φλικό την Μπουρκίνα Φάσο με 1-0.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X