Ραμπιό: «Ούτε Αdidas ούτε Nike, έχω επιλέξει να είμαι ελεύθερος»

Ραμπιό: «Ούτε Αdidas ούτε Nike, έχω επιλέξει να είμαι ελεύθερος»
Photo Credits: INTIME

«Ούτε Αdidas ούτε Nike, έχω επιλέξει να είμαι ελεύθερος», δηλώνει ο μέσος της Γιουβέντους, Αντριάν Ραμπιό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος διεθνής μέσος της Γιουβέντους, Αντριάν Ραμπιό, είναι από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν επιλέξει να μην υπογράφουν συμφωνίες χορηγίας με αθλητικές εταιρείες, σχετικά με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που θα φοράνε, για λόγους «άνεσης και ελευθερίας», όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «L’Équipe».

«Πάντα μου άρεσε να είμαι ελεύθερος. Τα παπούτσια, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, μπορεί μια μέρα να είναι καλά και μια άλλη όχι τόσο καλά. Θέλω να μπορώ να επιλέγω αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Να έχω τη δυνατότητα αλλαγής, εάν είναι απαραίτητο, από τη μία εταιρεία στην άλλη. Είναι η άνεση που καθοδηγεί την επιλογή μου, όχι η αισθητική. Κάποια στιγμή φορούσα Adidas, μετά επέλεξα τη Nike γιατί ένιωθα καλύτερα μαζί τους, χωρίς να με δεσμεύει συμβόλαιο», εξομολογήθηκε ο Γάλλος μέσος.

«Έχω επιλέξει να είμαι ελεύθερος. Γνωρίζετε ήδη ότι με τα συμβόλαια υπάρχουν υποχρεώσεις, πολλά πράγματα να κάνεις, παρουσίες στο ένα μέρος και στο άλλο. Δεν μου αρέσει. Ο χρόνος ανάπαυσης μεταξύ αγώνων και προπόνησης είναι συνήθως πολύ σύντομος και προτιμώ να τον εκμεταλλευτώ για να συνέλθω παρά για να πάω στην Ίμπιζα ή οπουδήποτε αλλού. Είναι μια επιλογή που αποδέχομαι. Βγάζω αρκετά καλά τα προς το ζην για να μην πιστεύω ότι χρειάζομαι τόσα χρήματα», κατέληξε ο Ραμπιό, ο οποίος δεν έχει χάσει αγώνα της Γαλλίας τα τελευταία τρία χρόνια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X