Μανδάς: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή για τη Λάτσιο, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Μανδάς: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή για τη Λάτσιο, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»
Photo Credits: INTIME

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάτσιο έδωσε ο Χρήστος Μανδάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Λάτσιο έδωσε ο Χρήστος Μανδάς, με τον 21χρονο τερματοφύλακα να δηλώνει πως δεν το σκέφτηκε στιγμή για να πει το «ναι» στους Ιταλούς, καθώς για τον ίδιο είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μανδάς στη συνέντευξη του:

«Η Λάτσιο με κυνήγησε και με πλησίασε μετά από ένα καλό πρωτάθλημα που έκανα πέρυσι. Δεν το σκέφτηκα στιγμή και ήρθα, το ήθελα πάρα πολύ.

Είμαι ένας γκολκίπερ που μου αρέσει να διαβάζω τα παιχνίδια και τον οποίο μπορούν να εμπιστευτούν οι αμυντικοί. Δουλεύω για να βοηθάω πάντα την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Όλοι θέλουν να κατακτούν τίτλους και τρόπαια επειδή αυτό είναι που μετράει σε μία ομάδα. Εδώ μπορώ να μάθω πολλά, οι συμπαίκτες μου με έχουν ήδη βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Λάτσιο που θαυμάζει απάντησε:

«Είναι δύσκολο να πω ονόματα, παρακολουθούσα την Λάτσιο και μου άρεσαν πολλοί παίκτες. Ειδικότερα ο Προβεντέλ, που έκανε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά.

Είναι τιμή για μένα και είμαι τυχερός που θα μπορώ να δουλέψω μαζί του, για μένα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από εκείνον μπορώ να μάθω πάρα πολλά και το μικρό διάστημα που είμαι εδώ, νιώθω πως έχω ήδη ωριμάσει πάρα πολύ»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X