Παντοκρατορία Κομπότη στον Παναθηναϊκό - Δίνει τον Νίκα, αλλά μένει δανεικός ένα χρόνο στον Λεβαδειακό!

Παντοκρατορία Κομπότη στον Παναθηναϊκό - Δίνει τον Νίκα, αλλά μένει δανεικός ένα χρόνο στον Λεβαδειακό!
Photo Credits: INTIME

O Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να διατηρεί «καλές σχέσεις» με τον Κομπότη ακολουθώντας την τακτική των δανεικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο 23χρονος Έλληνας μέσος Γιώργος Νίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο πολυσύνθετος χαφ που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα της, έχοντας ύψος 1.88 εκ. και αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2027 με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Νίκας αποτελεί μία μεταγραφική προσθήκη με κατεύθυνση το άμεσο μέλλον και μία επένδυση για το σύλλογο από την ίδια δεξαμενή που είχε αποκτήσει και τον Φώτη Ιωαννίδη, τον Λεβαδειακό, και με την προοπτική ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου της ομάδας.

Αυτό που αποφασίστηκε στο περιθώριο της μεταγραφής του Νίκα στον Παναθηναϊκό είναι να παραμείνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Βοιωτίας με τη μορφή του δανεισμού από το τριφύλλι και να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν.

Για τον Νίκα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες του εξωτερικού και πριν από μία εβδομάδα στα γραφεία του Λεβαδειακού είχαν έρθει προτάσεις από Σαουθάμπτον και Γκιοζτέπε, ενώ μέσα στη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε υπάρξει πρόταση στον Λεβαδειακό από τον ΟΦΗ.

Ο Ελληνας μέσος στις 17 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 24 του χρόνια, ενώ προέρχεται και από μία εξαιρετική σεζόν με τους Βοιωτούς, ολοκληρώνοντας με 7 γκολ σε συνολικά 33 συμμετοχές. Αποτέλεσμα αυτού να μπει η περίπτωσή του στο… μπλοκάκι αρκετών συλλόγων. Εντός κι εκτός Ελλάδας. Με τον Παναθηναϊκό να εξασφαλίζει την υπογραφή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Πηγή: SDNA

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X