Σήκωσε την πρώτη κούπα η ΑΕΚ - Νίκησε (4-5) τον Δούκα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ!

Σήκωσε την πρώτη κούπα η ΑΕΚ - Νίκησε (4-5) τον Δούκα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ!
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ νίκησε με 5-4 τον Δούκα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ μπροστά σε 150 φίλους της που βρέθηκαν στο «Δαϊς».

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ στην εκπνοή του αγώνα και να πανηγυρίσει την πρώτη κούπα της σεζόν. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έδειξε τις διαθέσεις της για φέτος απέναντι μάλιστα σε μια πιο έτοιμη ομάδα που είχε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πολύ καλές εντυπώσεις από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ ενώ για μια ακόμη φορά κορυφαίος και εγγύηση κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Δημήτρης Θεοφίλου. Η «Ένωση» έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα  καθώς παρότι βρέθηκε μπροστά με 3-1, είδε το προβάδισμα της να χάνεται με τον Δούκα να περνάει μπροστά με 4-3. Ακόμα και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε και στο τέλος πέτυχε το γκολ που της έδωσε τη νίκη και το τρόπαιο.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν αμφότερες πολύ καλά στο παιχνίδι, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες. Οι μονομαχίες ήταν ιδιαίτερα δυνατές, με τους παίκτες να είναι παθιασμένοι από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από όμορφο 1-2 που έφερε σε θέση βολής τον Ντάτη, με τον τελευταίο να μην αστοχεί. Οι τυπικά γηπεδούχοι απάντησαν μέσα στο επόμενο δίλεπτο, κάνοντας το 1-1. Ο Φίτο με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο, ο Αριέλ Πάις στο 23′ με τρομερή προσωπική ενέργεια κατάφερε να τους περάσει όλους και να σημειώσει το 1-3, πανηγυρίζοντας παράλληλα δείχνοντας το «Μ» για τον αδικοχαμένο φίλαθλό μας, Μιχάλη. Όπως ήταν φυσιολογικό η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ανέβασε ρυθμούς και κυνήγησε τα γκολ που θα την ξαναέβαζαν στο παιχνίδι. Το 2-3 έγινε στο 25′, ενώ στο 27′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σάλας. Αυτό επηρέασε ιδιαίτερα την ΑΕΚ και η ομάδα του Δούκα ισοφάρισε σε 3-3, ενώ νωρίτερα ο Θεοφίλου σημείωσε τεράστια διπλή επέμβαση. Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ οι «κιτρινόμαυροι» ο Δούκας σημείωσε και το 4-3, ανατρέποντας το σκηνικό.

  «Λύτρωση» στο τέλος

Ο κόουτς Εμμανουηλίδης έβαλε στο παιχνίδι έξτρα παίκτη, βγάζοντας τον Θεοφίλου. Με την είσοδο του Μάνου η ΑΕΚ αύξησε την πίεσή της, χωρίς όμως να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά, 1′ πριν τη λήξη ο Τροβάτο πήρε ωραία τη μπάλα στην περιοχή και με σκαφτό πλασέ ισοφάρισε σε 4-4. Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στον έξτρα χρόνο, οι «κιτρινόμαυροι» έκλεψαν τη μπάλα, βγήκαν στους δύο με δύο και ο Ντάτης με πλασέ που κόντραρε έκανε το 4-5 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών!

Η ΑΕΚ στέφθηκε έτσι Υπερκυπελλούχος Ελλάδας και ήδη κοιτάει… στα επόμενα τρόπαια!

ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 4-5
Σκόρερς: Ντάτης (2), Φίτο, Αριέλ Πάις, Τροβάτο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X