Σκληρό μάθημα για την ΑΕΚ, βαριά ήττα (80-61) από το Περιστέρι

Σκληρό μάθημα για την ΑΕΚ, βαριά ήττα (80-61) από το Περιστέρι
Photo Credits: INTIME

Προβληματική εικόνα για την ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό, φανέρωσε αδυναμίες - Εκνευριστική διαιτησία από την γνωστή τραγική Τσαρούχα

Βαριά ήττα για την ΑΕΚ (80-61) από το Περιστέρι, που της έδειξε ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να παρουσιάσει το πρόσωπο που θέλει. Η Ένωση μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική για 1.5 δεκάλεπτο και μετά παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του Βασίλη Σπανούλη. Ο Ζοάν Πλάθα έκανε τις δοκιμές του και είδε ποια πράγματα πρέπει να διορθώσει για την συνέχεια. Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν ο Τίλμαν, χωρίς να ξεχωρίσει κάποιος από την κακή συνολική απόδοση της ομάδας.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το enwsi.gr

Το ματς

Ο Ζοάν Πλάθα ξεκίνησε με τους Καράμπελα, Ράντλ, ΜακΡέι, Κουζέλογλου και Καμπενγκέλε, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης με τους Ράνγκλαντ, Πουλιανίτη, Γουίλιαμς, Χουγκάζ και Ζούγρη. Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ πιεστικά στην άμυνα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της ΑΕΚ, όμως μετά από 1-2 λεπτά η Ένωση έψαξε τον Καμπενγκέλε μέσα στο καλάθι που δεν είχε αντίπαλο (10-12). Η δεύτερη πεντάδα της Ένωσης πέρασε στο παρκέ και με τον Νετζήπογλου να έχει καλές επιλογές ισοφάρισε το σκορ (19-19) για να κλείσει το δεκάλεπτο με καλάθι του Ρένφρο.

Κάποια λάθη στο κατέβασμα της μπάλας εξαιτίας της πίεσης του Περιστερίου, έφεραν στον Ρένφρο δύο καρφώματα με την ΑΕΚ να δυσκολεύεται να βρει λύσεις επιθετικά και να σκοράρει μόνο με βολές (30-24). Οι παίκτες της Ένωσης είχαν εκνευριστεί από το σκληρό παιχνίδι του Περιστερίου και έχασαν το μυαλό τους, κάνοντας επιθετικά φάουλ και παίρνοντας σουτ υπό κακές προϋποθέσεις ενώ στην άμυνα έχαναν τους παίκτες του με αποτέλεσμα μετά από ένα τρίποντο του Ράγκλαντ να πάει η διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της (37-28). Το ημίχρονο έκλεισε με τους Περιστεριώτες να μεγαλώνουν και άλλο την διαφορά με τον Χαντς (41-28).

Το Περιστέρι έχει παρασύρει την ΑΕΚ στο ρυθμό του και να διατηρεί το προβάδισμα με τον Τίλμαν να δίνει μόνο λύσεις επιθετικά (53-39). Πολύ κακό 3ο δεκάλεπτο για την Ένωση, που δεν μπορεί να παίξει καλή άμυνα έχει δεχτεί 4 τρίποντα και επιθετικά είναι εμφανές ότι δεν της βγαίνουν τα πράγματα (62-41).

Το παιχνίδι ξέφυγε πολύ για την ΑΕΚ, που ούτε επιθετικά αλλά ούτε αμυντικά μπορούσε να βγάλει αντίδραση με αποτέλεσμα το Περιστέρι με τον Χαντς να πετυχαίνει τρίποντα και να ανεβάζει την διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της (72-44). Στα τελευταία λεπτά προσπάθησε η Ένωση να μαζέψει λίγο την διαφορά, με τον Σπανούλη να βάζει μέσα τους νεαρούς του Περιστερίου, όμως και πάλι δεν άλλαξαν πολύ τα πράγματα.

Περιστέρι-ΑΕΚ: 80-61

Δεκάλεπτα: 21-19, 41-28, 62-41, 80-61

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το enwsi.gr

Περιστέρι (Σπανούλης): Ράνγκλαντ 13, Ντάνγκουμπιτς 2, Ξανθόπουλος 2, Χαντζής 2, Χαντς 14, Πουλιανίτης 10, Κασελάκης 10, Ρένφρο 12, Γουίλιαμς 3, Χουγκάζ 7, Ζούγρης 3, Σταυρακόπουλος.

ΑΕΚ (Πλάθα): Τίλμαν 14, Ραντλ 8, Καράμπελας , Φλιώνης 5, Πιλάβιος, Νετζήπογλου 9, Μάκλεμορ 2, Κουζέλογλου 2, Καμπενγκέλε 9, Κώττας 2, Ματαλλιωτάκης, ΜακΡέι 10.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X