Εμμανουηλίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη κούπα της σεζόν»

Εμμανουηλίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη κούπα της σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ για το αυριανό Σούπερ Καπ απέναντι στον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Κυριακή (10/09, 18:00) τον ΑΣΕ Δούκα στο Κλειστό του Δαΐς στον Τελικό του Super Cup.

Η Κυπελλούχος Ελλάδας κοντράρεται με τους Πρωταθλητές με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όλες οι ομάδες εμφανίζονται ενισχυμένες. Φυσικά, στόχος της ομάδας του Άγγελου Εμμανουηλίδη είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων, αρχής γενομένης από το Super Cup.

Σε αυτό το ματς-γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας, η ΑΕΚ αναμένεται να έχει τη στήριξη των φιλάθλων της. Έξω από το Κλειστό του Δαΐς θα διατεθούν 150 εισιτήρια και ο κάθε φίλαθλος που θα αγοράζει το εισιτήριό του, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει να επιδεικνύει την ταυτότητά ή το διαβατήριό του, ειδάλλως δεν θα του επιτρέπεται η αγορά. Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα γίνει από την πόρτα που βρίσκεται στις κερκίδες.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» επέλεξε στην αποστολή τους: Γούση, Μάνο, Ντάτη, Ταρνανίδη, Αρ. Πάις, Αγ. Πάις, Αδαμόπουλο, Θεοφίλου, Αρώνη, Κάλκο, Τριαντάφυλλο, Σάλας, Τροβάτο, Βλασταρά.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα αν και το ρόστερ της ολοκληρώθηκε μόλις αυτήν την εβδομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Δούκα. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι αρκετά πιο έτοιμος από εμάς καθώς ξεκίνησε 20 μέρες νωρίτερα την προετοιμασία του και έχει και στα πόδια του τα επίσημα παιχνίδια του CL. Είμαστε έτοιμοι να πάμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X