Χοντρές μπηχτές Χριστοδουλόπουλου σε Σιμόες για το 2018: «Βρήκες εμένα να πουλήσεις οπαδιλίκι;» (ΦΩΤΟ)

Χοντρές μπηχτές Χριστοδουλόπουλου σε Σιμόες για το 2018: «Βρήκες εμένα να πουλήσεις οπαδιλίκι;» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τον Αντρέ Σιμόες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες έδωσε νωρίτερα μια μεγάλη συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ήθελα να με βλέπουν όπως τον Λάζαρο. Εκείνος μπορούσε να το κάνει και να μην τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Να πάει από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, μετά στην ΑΕΚ και στο τέλος στον Ολυμπιακό. Ίσως εκείνος να έκανε πιο σωστή επιλογή και τώρα να έχει περισσότερα χρήματα. Δεν ήθελα όμως να είμαι αυτός ο τύπος, να με θυμούνται όπως τον Λάζαρο. Σαν τον τύπο που έκλεψε την ΑΕΚ και πήγε σε έναν αντίπαλο ως ελεύθερος. Ακόμα και να μου έδιναν δέκα φορές περισσότερα χρήματα δεν γινόταν να πάω σε αντίπαλο».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με μια ανάρτηση στο Instagram απάντησε στον Πορτογάλο άσο με χοντρές μπηχτές.

«Άσε να σε θυμόμαστε εμείς αλλιών. Σαν αυτόν που πέρναγε περισσότερη ώρα στο γραφείο του προπονητή παρά στα αποδυτήρια. Αποδεδειγμά όμως έχει δείξει και στο παρελθόν ότι πριν μιλήσεις θα πρέπει να μιλάς μέχρι το 10. Βρήκε εμένα να πουλήσεις οπαδιλίκι και να δώσεις τίτλο στην συνέντευξη σου για να σε θυμούνται όπως λες. Αν και την αλήθεια την ξέρεις για ποιο λόγο θυμούνται εμένα και άλλους δύο και όχι εσένα», έγραψε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X